Πέμπτη, Φεβρουαρίου 25

Η ανάρτηση που διέγραψε η Σαμπρίνα μετά τη θύελλα αντιδράσεων που προκάλεσε

Η ανάρτηση που διέγραψε η Σαμπρίνα μετά τη θύελλα αντιδράσεων που προκάλεσε

Με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του θεάτρου και τη σύλληψη του Δημήτρη Λιγνάδη, η Σαμπρίνα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook  ένα κείμενο περί διαφορετικότητας που προκάλεσε πολλές αρνητικές αντιδράσεις και σχόλια, με την ίδια τελικά να διαγράφει την ανάρτησή της.

Αναλυτικά η ανάρτηση της Σαμπρίνας:

Το πρόβλημα δεν είναι κομματικό, το πρόβλημα είναι κοινωνικό. Δεν τολμούσατε να μιλήσετε όταν τα βλέπατε φανερά μπροστά στα μάτια σας κυρίως σε pride παρελάσεις οι οποίες στήριζαν την διαφορετικότητα. Ποια διαφορετικότητα; Αόριστος όρος «διαφορετικότητα». Και η ανωμαλία διαφορετικότητα είναι.

Μήπως να στηρίξουμε και την διαφορετικότητα του παιδόφιλου; Και οι μουσουλμάνοι παντρεύονται 9χρονα, μήπως να στηρίξουμε και αυτούς; Σας έφαγε η πολιτική ορθότητα και η πρόοδος. Αφήνατε να μπαίνουν σε παρελάσεις

και να περνούν υπόγεια μηνύματα με τον αόριστο όρο «διαφορετικότητα».
Κάποιοι εκμεταλλεύονται αόριστους όρους περί γενικευμένης αγάπης και διαφορετικότητας χωρίς να προσδιορίζουν ποια διαφορετικότητα; Υποκριτές όλοι σας.
 

govastileto.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .