Πέμπτη, Φεβρουαρίου 25

Σκανδαλίζουν οι Kardashians-Jenners

Παρουσιάζουν μία νέα, περιορισμένη σε κομμάτια σειρά εσωρούχων της SKIMS [ΕΙΚΟΝΕΣ+VIDEO]

Μία σούπερ σέξι φωτογράφηση της τελευταίας στιγμής έκαναν οι τρεις αδερφές Kardashian, η Kim και οι δύο Jenner, Kylie και Kendall. Τα κορίτσια συγκεντρώθηκαν σε studio μαζί με διάφορα εντυπωσιακά γλυκά και φωτογραφήθηκαν για τη νέα σειρά της SKIMS, η οποία θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένα κομμάτια και που όπως είναι φυσικό θα εξαντληθεί γρήγορα.

ΑΠΟ ΤΟ INSTABOOK.GR

Και οι τρεις είναι στα κατακόκκινα, με την παράσταση ασφαλώς να κλέβει για τις αναλογίες και το στιλ της η Kendall, ένα από τα πιο περιζήτητα σήμερα μοντέλα στον κόσμο.

Με πρώτη την 22χρονη Kylie Jenner, που έχει βγάλει εκατομμύρια από την εταιρεία καλλυντικών Kylie Comsetics, η 40χρονη Kim είναι και αυτή δυναμικά στο χώρο της μόδας, ενώ το 2019 λάνσαρε τη σειρά shapewear, με κορσέδες, εσώρουχα, ρόμπες και κορμάκια για γυμναστική αλλά και ύπνο.

https://kourdistoportocali.com/passbook/skandalizoyn-toys-valentinoys-oi-kardashians-jenners/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .