Πέμπτη, Φεβρουαρίου 25

«Φωτιά» η McKinney με τα εσώρουχα της La Senza

Charlotte McKinney x La Senza Campaign

-Τονίζουν την αυτοπεποίθηση και τη θηλυκότητα κάθε γυναίκας όπως δηλώνει η ίδια [ΕΙΚΟΝΕΣ]

Μπορεί η φετινή ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου να είναι γεμάτη περιορισμούς εξαιτίας του κορονοϊού, ωστόσο αυτό δεν εμπόδισε το διάσημο μοντέλο και ηθοποιό, Charlotte McKinney, να «φουσκώσει» ακόμη περισσότερο τους τραπεζικούς της λογαριασμούς ποζάροντας για διάσημο οίκο εσωρούχων.

ΑΠΟ ΤΟ INSTABOOK.GR

Και το έκανε φυσικά με τον καλύτερο τρόπο ανάβοντας «φωτιές» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τις φωτογραφίες της, του Diego Vourakis, στις οποίες προβάρει μαύρα και κόκκινα εσώρουχα του αγγλικού οίκου La Senza, που όπως υποστηρίζει η ίδια «τονίζουν την αυτοπεποίθηση και τη θηλυκότητα κάθε γυναίκας».

Η νέα καμπάνια «LUV U Vday» βγήκε στην αγορά την ίδια ημέρα με τον τελικό του σούπερ μπόουλ στις ΗΠΑ, του δημοφιλέστερου ετήσιου αθλητικού γεγονότος στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, με το οποίο η McKinney συνδέεται –έτσι κι αλλιώς- άμεσα.

Όπως άλλωστε και η ίδια παραπονέθηκε σε πρόσφατη συνέντευξη της, «το γεγονός ότι έγινα διάσημη ως το κορίτσι με το τολμηρό μπικίνι στη διαφήμιση γνωστής αλυσίδας ταχυφαγείων, που έπαιξε στο ημίχρονο του σούπερ μπόουλ το 2015, μου έχει βάλει μία ταμπέλα που δεν μπορώ εύκολα να αποτινάξω, αρκετά χρόνια μετά».

Η 27χρονη καλλονή από τη Φλόριντα κάνει, πράγματι, απέλπιδες προσπάθειες από τότε να περάσει από το μόντελινγκ στον κινηματογράφο και μάλιστα το 2020 συμμετείχε σε δύο ταινίες, τα «Guest House» και «The Argument», η προβολή των οποίων όμως συνέπεσε με το ξεκίνημα της πανδημίας πέρσι τον Μάρτιο.

Νωρίτερα, έκανε ένα επιτυχημένο πέρασμα από την κινηματογραφική έκδοση του «Baywatch», με πρωταγωνιστή τον Ντουέιν Τζόνσον, ενώ είχε εμφανιστεί και στο τηλεοπτικό σίριαλ που προβάλλεται για χρόνια στις ΗΠΑ, το «Fantasy Island».

Να σημειώσουμε ότι το μοντέλο και ηθοποιός ζει τα τελευταία χρόνια στη Σάντα Μόνικα μαζί με το σύντροφο της, επιχειρηματία Νάθαν Κοστέτσκο με τον οποίο είναι 4 χρόνια μαζί.

https://kourdistoportocali.com/passbook/fotia-i-mckinney-me-ta-esoroycha-tis-la-senza/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .