Παρασκευή, Φεβρουαρίου 12

“Ο ΛΙΓΝΑΔΗΣ ΔΙΕΦΥΓΕ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ”! Η ΕΛΕΝΑ ΑΚΡΙΤΑ ΕΒΓΑΛΕ ΜΟΥΦΑ ΕΙΔΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΗΡΕ ΠΙΣΩ – “ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ” ΛΕΕΙ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ

LIGNADIS

Η Έλενα Ακρίτα, παρακολουθεί το θέμα του Δημήτρη Λιγνάδη από την πρώτη στιγμή και μάλιστα, είχε κάνει ανάρτηση για την παραίτησή του από το Εθνικό Θέατρο. Μια είδηση που αρχικά διέψευσε η κ. Μενδώνη, αλλά ουσιαστικά επιβεβαίωσε ο ίδιος με την παραίτησή του λίγα 24ώρα αργότερα.

Χθες το βράδυ όμως, η Έλενα Ακρίτα, αν και είχε ανεπιβεβαίωτες πλληροφορίες, έσπευσε να ενημερώσει το κοινό της ότι ο “Δημήτρης Λιγνάδης διέφυγε στο εξωτερικό”. Λίγες ώρες αργότερα, πήρε πίσω την “είδηση” αφού δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ και δεν ισχύει κάτι τέτοιο.

Τα γεγονότα που “φούντωσαν” το σενάριο της διαφυγής, είναι το ότι το κινητό του είναι κλειστό, όπως και τα social media και έχει εξαφανιστεί από προσώπου γης, αφού και το σπίτι του παραμένει στο σκοτάδι τις τελευταίες ημέρες.

Στο μεταξύ, ο νομικός εκπρόσωπος του σκηνοθέτη Δημήτρη Λιγνάδη μιλώντας στο MEGA επισημαίνει πάντως ότι ο παραιτηθείς καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου, όχι μόνο δεν έχει ταξιδέψει εκτός Ελλάδος, αλλά δεν έχει απομακρυνθεί ούτε από τα όρια του Δήμου Αθηναίων και βρίσκεται στο σπίτι του.

ακριτα

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .