Παρασκευή, Φεβρουαρίου 12

Ανίκανοι να κυβερνησετε, γιατί οι.. εταίροι; Σας κρατούν απ τ @ρxιδ:@, με.. τις μίζες που πήρατε και δεν είχαν... αίσχος!

 Μην... ξεχνάτε πως... το 1974,η..."δημοκρατία"; Ήρθε από τον ξεσηκωμό των... φοιτητών! Δικά σας... μπαιρακια! 45 χρόνια μετά, είναι η.. σειρά σας, να.. ακούτε τους φοιτητές να φωναζουν:ψωμί, παιδεία, ελευθερία! 

Σαρανταπεντε χρόνια μετά, κύριοι και κυρίες δημοκράτες και... καλά, έχοντας παντελώς αποτύχει, πετάξατε και το τελευταίο φύλλο συκης που σας απέμεινε, αυτό της... δημοκρατίας. Αποτύχατε να ισοσκελισετε επί σειρά ετών, τα οικονομικά του κράτους, υπερδανεισατε την χώρα, πλουτισατε δίχως...

πόθεν. Η Ελλάδα κυβερνηθηκε από σας. Δύο κόμματα μ εναλλαγές. Τα.. ίδια τζάκια, στα μεγάλα κόμματα, γιγαντωση του δημοσίου τομέα, (ψήφοι ειν αυτοι), "βόλεμα" των.. δικών μας παιδιων

Η νομισματικη ένωση, ήταν το... δικό σας... λάθος, εσκεμμένα η... και όχι. Δώσατε το τιμόνι της χώρας στην Ευρώπη, με... πανηγυρισμους, οι.. διαπλοκές καλύφθηκαν, και.. η πορεία της χρεοκοπίας χαραχθηκε, σκόπιμα και μεθοδικά απ όλους σας! Ανίκανοι και γι αυτό, δεν είχατε τα κότσια να πείτε :Δυστυχώς επτωχευσαμε!  

 Ανίκανοι να κυβερνησετε, γιατί... οι.. εταίροι; Σας κρατούν απ τ @ρxιδ:@, με.. τις μίζες που πήρατε και δεν είχαν... αίσχος!                             

Μην ξεχνάτε πως... Η ΣΕΙΡΆ ΣΑΣ; ΈΦΘΑΣΕ!!


Όλους αυτός τους ταΐζει ο Έλληνας και αυτός πεινάει !!! Σκεφτήκατε ποτέ να δώσετε την ευκαιρία σε ανθρώπους που δεν έχουν σχέση με τζάκια και παραδοσιακά ονόματα οικογενειών της πολιτικής σκηνής του τόπου ; Ας σταματήσουμε να ταΐζουμε αυτούς τους ανθρώπους για να ξεκινήσουν να προσφέρουν πραγματικά στον τόπο δουλεύοντας και ζώντας χωρίς προνόμια !!! Μεγαλύτερη τιμωρία για αυτούς δεν υπάρχει !!!

 https://www.ksipnistere.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .