Κυριακή, Φεβρουαρίου 14

ΕΚΤΑΚΤΟ>Πάμε σε πρόωρες εκλογές εξαιτίας των βιασμών;

Δραματικες εξελιξεις

Μήνυση κατά γνωστού ηθοποιού για βιασμό. Το αδίκημα δεν έχει παραγραφεί

Δεν είναι απίθανο να οδηγηθούμε σε εκλογές εξαιτίας των βιαστών, παιδεραστών, παιδόφιλων μια και κάποιοι υπονομεύοντας τον πρωθυπουργό παραμένουν στη θέση τους. Σύμφωνα με πληροφορίες της τελευταίας στιγμής ένα από τα θύματα του βιασμού κατέθεσε μήνυση κατά γνωστού ηθοποιού για βιασμό. Το αδίκημα δεν έχει παραγραφεί. Πρόκειται για μία εξέλιξη που θα προκαλέσει πάταγο…

Συγκεκριμένα η δημοσιογράφος που πήρε τη συνέντευξη του Νίκου Σ. έγραψε>

Σήμερα το μεσημέρι κατατέθηκε μήνυση για βιασμό κατά γνωστού ηθοποιού, αποφοίτου της Δραματικής Σχολής του Εθνικού Θεάτρου. Το θύμα, νεαρός άνδρας που δεν έχει σχέση με τον χώρο του θεάτρου, παρασύρθηκε από τον ηθοποιό σε διαμέρισμα στην ευρύτερη περιοχή της Ομόνοιας όπου κακοποιήθηκε βάναυσα σεξουαλικά. Το αδίκημα δεν έχει παραγραφεί.

Δυστυχώς η παραμονή της κ. Μενδώνη στη θέση της δίνει όπλα στη φαρέτρα του Σύριζα. Η χώρα οδηγείται για μία ακόμη φορά στη κόλαση….

Nathalie Hatziantoniou
on Thursday

Σήμερα το μεσημέρι κατατέθηκε μήνυση για βιασμό κατά γνωστού ηθοποιού, αποφοίτου της Δραματικής Σχολής του Εθνικού Θεάτρου. Το θύμα, νεαρός άνδρας που δεν έχει σχέση με τον χώρο του θεάτρου, παρασύρθηκε από τον ηθοποιό σε διαμέρισμα στην ευρύτερη περιοχή της Ομόνοιας όπου κακοποιήθηκε βάναυσα σεξουαλικά. Το αδίκημα δεν έχει παραγραφεί. (Αφηνω εδώ την είδηση που μεταδόθηκε πρώτα στο Κόκκινο)

615
18
40
https://kourdistoportocali.com/news-desk/ektakto-gt-pame-se-proores-ekloges-exaitias-ton-viaston/
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .