Δευτέρα, Φεβρουαρίου 15

Ο αγώνας ζωής της Μαριάννας και το τηλεξέπλυμα των σατυροβιαστών

Να χαίρεστε τα κανάλια σας

Θα περιμέναμε όμως από τη διεύθυνση και κυρίως την ιδιοκτησία του καναλιού να προστατέψει τον αγώνα ζωής της

Γύρευε πόσες αρετές, πόσα ψυχικά αποθέματα, πόση καλωσύνη και ανθρωπιά κρύβονται εντός της για να μπορεί να αφιερώσει τη ζωή της στα παιδιά με καρκίνο. Μόνο και μόνο οι συναντήσεις με τα ταλαιπωρημένα παιδιά που τα σημάδεψε η ζωή και τους γονείς τους είναι αρκετά για να σου προσθέσουν θλίψη (αλλά και κουράγιο ταυτόχρονα) στη καθημερινότητά σου.

Aπό τον Βασίλη Μπόνιο

Η κ. Μαριάννα Βαρδινογιάννη είναι μια σπουδαία γυναίκα χωρίς αμφιβολία. Μια γενναία γυναίκα. Από την άλλη η οικογένειά της έχει στην ιδιοκτησία της δύο κανάλια τα οποία γεμίζουν με πολλά τηλεσκουπίδια και τοξικότητα τις ζωές των φαμιλιέρηδων που εξακολουθούν να παρακολουθούν χαζοκάναλα.

Δεν ευθύνεται η κ. Βαρδινογιάννη για τα τηλεσκουπίδια των καναλιών που διευθύνουν συγκεκριμένα στελέχη CEO, προέδροι, διευθυντάδες, αρχισυντάκτες, Μαλέληδες, Σφαέλλοι, Αρακέν Ντεμέλο, και πάει λέγοντας.

Δεν ευθύνεται η κ. Βαρδινογιάννη για τα ρεπορτάζ των χαζοκάναλων της οικογένειας που δίνουν βήμα σε βιαστές, παιδόφιλους, παιδεραστές, και ότι πιο σάπιο διαθέτει η δημοσιογραφία, η Τέχνη, η Εκκλησία και οι λοιποί παπαροθεσμοί ενός διαπλεκόμενου και διεφθαρμένου κράτους 200 ετών.

Παρότι η μετοχική σύνθεση της ιδιοκτησίας του Star tsanele και του Alpha δεν μας είναι γνωστή με ακρίβεια ώστε να γνωρίζουμε εάν ο Δημοσθένης Βαρδινογιάννης έδωσε οδηγία να προστατευθεί ο Πέτρος Φιλιππίδης για παράδειγμα, ή ο τάδε πολιτικός τηλεφώνησε για να προστατευθεί ο Λιγνάδης για παράδειγμα.

Θα  περιμέναμε όμως από τη διεύθυνση και κυρίως την ιδιοκτησία του καναλιού να προστατέψει τον αγώνα ζωής της κ. Μαριάννας Βαρδινογιάννη για τα παιδάκια και να μην προβάλει ρεπορτάζ που συγκαλύπτουν βιαστές και σατυροβαρκάρηδες. Ούτε να δίνει δύναμη και πρόσβαση σε σατυροβαρκάρηδες δημοσιογράφους. Ειδικά όταν η κοινωνία τόχει τούμπανο κι εμείς κρυφό καμάρι.

Ένα κανάλι αποκτά τη δύναμή του μέσα από το κύρος του και την αξιοπιστία του όχι μέσα από καφενόβιες εκπομπές και ριάλιτι της ξεφτίλας. Στο κάτω κάτω εκπέμπει σε δημόσιες συχνότητες και με κρατική άδεια.

Είναι θεμιτό μια οικογένεια σαν τους Βαρδινογιάννηδες να έχει κανάλια για να προστατεύεται από τις επιθέσεις των αντιπάλων της γιατί εδώ είναι Κολομβία των Βαλκανίων.

Όταν έχει ο Μαρινάκης, ο Σαββίδης, ο Βρυώνης και ο Μπουλκουμές είναι λογικό να έχουν και οι Βαρδινογιάννηδες. Στο κάτω κάτω όσοι από τους οξυδερκείς συνταξιούχους τηλεθεατές τους δεν πεθάνουν από Covid-19, λόγω ηλικίας, θα εξακολουθούν να ψηφίζουν οπότε μια κανάλα χρειάζεται για να πουλάνε οι καναλάρχες εκδούλευση στον Τσιπράκο, στον Κυριάκο, στη Φωφίτσα και το εκτόπισμά της, και στον Χουάν Βερόν.

Ωραία παιδιά. Να χαίρεστε τα κανάλια σας. Αλλά μη πηδάτε τη νοημοσύνη μας, την αισθητική μας, τη Δικαιοσύνη και στη περίπτωση του χαζοSTAR και του Alpha σεβαστείτε τον αγώνα ζωής της κ. Μαριάννας Βαρδινογιάννη.

Όσο για τον πρωθυπουργό Κυριάκο εδώ και τώρα ας αμολύσει τους Εισαγγελείς να πάρουν καταθέσεις από τα θύματα όλων των βιαστών και των σατυροβαρκάρηδων για να ξεβρωμίσει ο τόπος και για να μην χάσει τις εκλογές από τον Τσιπράκο τον φίλο του Manolo Petsites που κάλυπτε τον Βενεζουελάνο πρέσβη ο οποίος ασελγούσε στα κορίτσια της πρεσβείας ανάμεσά τους και σε κόρη ιστορικού στελέχους της Αριστεράς και ο Τσιπράκος τουμπεκί.

Τόσο πουλητάρια όλοι για την εξουσία.

Άει σιχτίρ…

 https://kourdistoportocali.com/read-this/o-agonas-zois-tis-mariannas-kai-to-tilexeplyma-ton-satyroviaston/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .