Κυριακή, Φεβρουαρίου 28

Λιγνάδη, πες αλεύρι! Δύο νέες καταγγελίες βιασμού έφτασαν στο γραφείο της δικηγόρου του πρώτου μηνυτή Βασίλη Κ…


βιασμού φαίνεται πως έρχονται να προστεθούν στην υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη, σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε η δικηγόρος του Βασίλη Κ., του πρώτου προσώπου που κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά.

Όπως ανέφερε η δικηγόρος Μαρία Κουρτέση στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”, δύο πρόσωπα που πήγαν στο γραφείο της, κατήγγειλαν βιασμό από τον ηθοποιό – σκηνοθέτη. Χρονολογικά, πρόκειται για υποθέσεις που τοποθετούνται στο 2015, όταν τα δύο αυτά παιδιά ήταν 17 ετών και τώρα πλέον

είναι ηλικίας μεταξύ 22 και 24 ετών.

Η δικηγόρος υπογράμμισε πως “τα δύο περιστατικά δεν έχουν σχέση με κέντρα φιλοξενίας, ΜΚΟ, σχολές ή εργαστήρια θεάτρου. Δεν έχουν καμία σχέση με τον χώρο του θεάτρου και του θεάματος”.
https://patkiout.gr/showbiz/lignadi-pes-aleyri-dyo-nees-kataggelies-viasmoy-eftasan-sto-grafeio-tis-dikigoroy-toy-protoy-minyti-vasili-k/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .