Κυριακή, Φεβρουαρίου 28

Ο ΔΡΑΚΟΥΛΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΔΙΨΑΕΙ ΓΙΑ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΠΛΥΝΕΙ ΤΗ ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΛΙΓΝΑΔΗΣ-GATE!

Για να εξηγούμαστε: η χούντα Μητσοτάκη ψήφισε νόμο οι τρομοκράτες που βρίσκονται σε αγροτικές φυλακές, να επιστρέφουν στις φυλακές που βρίσκονται πρωτύτερα. Επρόκειτο βεβαίως για μια ξεκάθαρα φωτογραφική διάταξη, η οποία αφορούσε τον μόνο τρομοκράτη που βρισκόταν σε αγροτικές φυλακές, δηλαδή τον Κουφοντίνα! Ο οποίος, πριν τις αγροτικές φυλακές ήταν στον Κορυδαλλό. Άρα, βάσει του νόμου της Νουδού, εκεί έπρεπε να επιστρέψει. Αλλά, τον πήγαν στον Δομοκό, παραβαίνοντας το δικό τους νόμο!

Είναι βέβαιον, ότι οι καταγγελίες Γιωτόπουλου-Τζωρτζάτου, περί συναλλαγής του Κουφοντίνα με την CIA και λοιπές πρακτορικές δυνάμεις, είναι αληθείς. Όμως, κάθε πράκτορας είναι αναλώσιμος, εφόσον δε μπορεί εκ των υστέρων –για λόγους… επαναστατικής αξιοπρέπειας- να ισχυριστεί ότι τον χρησιμοποίησαν παλαιότερα και τώρα τον πετάνε σα στυμμένη λεμονόκουπα!

Τι πιστεύουμε πως έγινε; Σκοπίμως η χούντα Μητσοτάκη παραβίασε το νόμο της κι έστειλε τον Κουφοντίνα στον Δομοκό, αντί του Κορυδαλλού! Ταυτοχρόνως, κάποιοι επιτήδειοι «έψησαν» τον Κουφοντίνα ν’ αρχίσει μια ολιγοήμερη απεργία πείνας για να αλλάξει η απόφαση, διαβεβαιώνοντάς τον πως σίγουρα έτσι θα γίνει. Επρόκειτο για παγίδα! Ο Κουφοντίνας έπεσε στην παγίδα και τώρα δε μπορεί να βγει, χωρίς να ξευτιλιστεί! Διότι ο Κούλης Μητσοτάκης όχι μόνο θέλει τον θάνατό του, αλλά τον προσδοκά σα βάλσαμο, που μπορεί να «θεραπεύσει» την πληγή που άνοιξε το Λιγνάδης – gate! «Νόμος και τάξη»! Αυτό είναι το μυστικό του αποπροσανατολισμού του λαού!

Ήδη από χθες, τα παπαγαλάκια του έχουν στήσει μακάβριο χορό και δίνουν «ακροδεξιό» σώου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, πανηγυρίζοντας προκαταβολικά τον θάνατο του Κουφοντίνα και παρουσιάζοντάς τον ως «μεγάλο επίτευγμα» του Κούλη Μητσοτάκη. Ο οποίος θάνατος Κουφοντίνα, εάν συμβεί, θα ανοίξει κύκλο άγριας βίας και αίματος, στον οποίο το κάθαρμα ο Μητσοτάκης θα εμφανιστεί –πατώντας επί πτωμάτων δικαίων και αδίκων!- ως εκπρόσωπος της «εννόμου τάξεως», για να αποπροσανατολίσει από τα δυσώδη σκάνδαλά του, αλλά και από τον οικονομικό όλεθρο που έρχεται, και να κρατήσει έτσι τα «πρόβατα» στο «μαντρί»!

Απ’ την άλλη, ο θάνατος του Κουφοντίνα συμφέρει και την αριστερά, η οποία θα βρει έναν νέο «ήρωα», σε μια εποχή που έχει ξεμείνει από ήρωες!

Το δε αιματοκύλισμα του ελληνικού λαού, συμφέρει τους «συμμάχους» και «προστάτες», για να επιβάλλουν πλήρως τις θελήσεις τους στον «ανώριμο» ελληνικό λαό, που «σκοτώνεται στους δρόμους»!

 https://ethnikismos.net/2021/02/28/%ce%bf-%ce%b4%cf%81%ce%b1%ce%ba%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%b1%cf%83-%ce%bc%ce%b7%cf%84%cf%83%ce%bf%cf%84%ce%b1%ce%ba%ce%b7%cf%83-%ce%b4%ce%b9%cf%88%ce%b1%ce%b5%ce%b9-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%ce%b1%ce%b9%ce%bc-2/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .