Κυριακή, Φεβρουαρίου 28

Η κυβερνητική προσπάθεια συγκάλυψης των εγκλημάτων του είναι ολοφάνερη. --"Ποιος φοβάται το περιεχόμενο των ηλεκτρονικών και μη αρχείων του κ. Λιγνάδη ή σε άλλη περίπτωση, ποιος επιχειρεί να συγκαλύψει την υπόθεση του κ. Λιγνάδη,

Φαντάζεστε τι θα γινόταν αν αφηνόταν να κυκλοφοράει ελεύθερος ο κατηγορούμενος σαν παιδοβιαστής και το ίδιο διάστημα η κυβέρνηση Μητσοτάκη δολοφονούσε τον απεργό πείνας Δημήτρη Κουφοντίνα;

 


Απ' ότι διαβάζουμε στο διαδίκτυο, μετά την απολογία του Λιγνάδη και την κατάθεση  μαρτύρων υπεράσπισής του,  της Ελένης Κούρκουλα, πρώην υπουργού, του πρώην (;) συζύγου της Διονύση Παναγιωτάκη, ιδιοκτήτη του τηλεοπτικού σταθμού Action 24, καθώς και του αδελφού του κατηγορουμένου, Γιάννη Λιγνάδη. με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα, ο κατηγορούμενος κρίθηκε προφυλακιστέος και πήρε το δρόμο για την φυλακή. 
Φυσικά αυτή η απόφαση ήταν μονόδρομος. 

Φαντάζεστε τι θα γινόταν αν αφηνόταν να κυκλοφοράει ελεύθερος ο κατηγορούμενος σαν παιδοβιαστής και το ίδιο διάστημα η κυβέρνηση Μητσοτάκη δολοφονούσε τον απεργό πείνας Δημήτρη Κουφοντίνα;
 Αν δεν υπήρχε αυτή η συγκυρία το πιθανότερο είναι ότι ο Λιγνάδης δεν θα βρισκόταν ούτε δευτερόλεπτο στην στενή.

Και επειδή καλό είναι να μην διαθέτουμε μνήμη πόμολου καλό είναι να θυμηθούμε από την αρχική φωτογραφία την δικαστική κατάληξη που είχε άλλος ένας παιδεραστής πρωθυπουργικός φίλος. Ο Νίκος Γεωργιάδης.

Οσι για την κυβερνητική προσπάθεια συγκάλυψης του εγκληματία Λιγνάδη, να προσθέσουμε και κάτι άλλο.  

Επειδή εμείς δεν μασάμε τα λόγια μας, είχαμε χαρακτηρίσει τον διαχειριστή της ιστοσελίδας bloko.gr., Γ. Καραϊβάζ, όταν εργαζόταν σαν αστυνομικός συντάκτης του τηλεοπτικού καναλιού ΑΝΤ1, σαν φερέφωνο των ασφαλίτικων μηχανισμών. Κι απ' αυτή την άποψη πολύ πιθανόν να ισχύουν οι πληροφορίες που δημοσιεύει στον ιστότοπο του επικαλούμενος σαν πηγή "αξιωματικούς που καλύπτουν όλο το εύρος της ΕΛΑΣ" 

Σύμφωνα λοιπόν με τις μαρτυρίες υψηλόβαθμων μπάτσων τις οποίες ισχυρίζεται ότι διαθέτει ο Καραϊβάζ οι αστυνομικοί είχαν πάρει εντολή να εφαρμόσουν μια "εντελώς ασυνήθιστη τακτική"

Να μην κάνουν δηλαδή έρευνα στο σπίτι του Λιγνάδη, ούτε να κατασχέσουν για έρευνα ηλεκτρονικούς υπολογιστές και κινητά τηλέφωνα. Αν γινόταν αυτά πιθανόν να προκύπταν αποδεικτικά στοιχεία σε βάρος του πρώην διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, 

"Ποιος φοβάται το περιεχόμενο των ηλεκτρονικών και μη αρχείων του κ. Λιγνάδη ή σε άλλη περίπτωση, ποιος επιχειρεί να συγκαλύψει την υπόθεση του κ. Λιγνάδη, συσκοτίζοντας το περιβάλλον των στοιχείων να τύχει άλλης ποινικής αντιμετώπισης από αυτή που θα όριζαν τα ίδια τα στοιχεία" είναι η κατακλείδα του κειμένου που υπογράφει ο Γ. Καραϊβάζ. 

Συνδυάστε τα παραπάνω με αυτά που αναφέραμε σε προηγούμενη ανάρτησή μας και βγάλτε τα συμπεράσματά σας.  

http://wwwaristofanis.blogspot.com/2021/02/blog-post_52.html#more

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .