Δευτέρα, Φεβρουαρίου 15

Τα εμβόλια και οι παρενέργειές τους… Η προσωπική μαρτυρία πολίτη που το έζησε!

emvolio

Αναγνώστριά μας, διαβάζοντας το περιστατικό με τη νοσηλεύτρια στην Κέρκυρα και την παράλυση που φέρεται να είναι παρενέργεια του εμβολίου για τον κορωνοϊό, θέλησε να μοιραστεί την προσωπική της εμπειρία, με το εμβόλιο για την γρίπη όταν εκείνο είχε πρωτοβγεί.

Διαβάστε αναλυτικά τι γράφει:

“Σχετικά με αυτά που ακούω για την νοσηλεύτρια  στην Κέρκυρα και την παράλυση που έπαθε αισθάνομαι θυμό και οργή. Η μητέρα μου το 2010, 60 χρονών τότε, έκανε το εμβόλιο για την Η1Ν1 που τότε είχε πρωτοβγεί. Αμέσως μετά εμφάνισε ολική παράλυση. Κουνούσε μόνο το κεφάλι. Λίγο να καθυστερούσαμε να πάμε στο γιατρό θα είχε πεθάνει. Οι γιατροί είπαν ότι είχε μείνει ανάπηρη κατά 80%. Ευτυχώς με την βοήθεια του θεού το ξεπέρασε κατά ένα μεγάλο ποσοστό.

Μάθαμε ότι και άλλοι που τότε έκαναν το εμβόλιο εμφάνισαν το ίδιο πρόβλημα και μάλιστα κάποιοι πέθαναν. Κάποια στιγμή όταν πήγε σε γιατρό να γράψει φάρμακα την ρώτησε ο γιατρός αν κάνει το αντιγριπικό εμβόλιο και η μητέρα μου είπε “όχι”. Όταν μετά είδε το ιστορικό της είπε ” με όλα αυτά που έχεις πάθει για να το κάνεις είσαι;” Αυτή είναι η προσωπική μου ιστορία και θέλω να γίνει γνωστή”.

 makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .