Παρασκευή, Φεβρουαρίου 19

Δικηγόρος Βασίλη: Δεν ξέχασε ποτέ το βιασμό του – Έχουν φτάσει άλλες τρεις υποθέσεις σε μένα που δεν έχουν υποπέσει σε διαγραφή

Η κ. Μαρία Κουρτέση εξήγησε γιατί δεν έχει φτάσει ακόμα στα χέρια του μηνυόμενου η μήνυση
Δικηγόρος Βασίλη: Δεν ξέχασε ποτέ το βιασμό του – Έχουν φτάσει άλλες τρεις υποθέσεις σε μένα που δεν έχουν υποπέσει σε διαγραφή

Την τραγική εμπειρία της σεξουαλικής κακοποίησης στην ηλικία των 15 ετών περιέγραψε, το βράδυ της Τετάρτης στην Ελεονώρα Μελέτη, ο Βασίλης.

Ο Βασίλης είναι ο πρώτος που κατέθεσε μήνυση κατά γνωστού ανθρώπου στον χώρο της τέχνης για βιασμό κι αποπλάνηση ανηλίκου, έπειτα από τις καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση και παρενόχληση που ξεκίνησαν στον χώρο του θεάματος.

«Ζω χρόνια στο εξωτερικό και περίμενα αυτήν την στιγμή. Δεν ήθελα να κάνω καταγγελία από τα social αλλά να εκπροσωπηθώ από έναν δικηγόρο και να πάει η υπόθεση στην δικαιοσύνη. Τα τελευταία χρόνια είχα ανάγκη να το μοιραστώ κι έλεγα σε φίλους αν βρείτε κάποιον με παρόμοια εμπειρία, φέρ’ τε με σε επαφή γιατί θέλω να κινηθώ νομικά. Όταν έγινε αυτό με την Μπεκατώρου, είπα είναι η στιγμή να το κάνω» είπε.

Το πρωί της Πέμπτης, η δικηγόρος του Βασίλη, κ. Μαρία Κουρτέση, σε τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή «Ευτυχείτε» Open αναφέρθηκε στον Βασίλη και τόνισε πως έχουν φτάσει στα χέρια της άλλες τρεις υποθέσεις για τον ίδιο θεατράνθρωπο.

«Ο Βασίλης ήρθε στο γραφείο μου 4 μέρες πριν καταθέσουμε τη μήνυση. Ποτέ δεν ξέχασε το βιασμό του. Με προβληματίζει ότι υπάρχουν τόσες πολλές υποθέσεις που δεν έχουν πάει στον εισαγγεελέα» ανέφερε μεταξύ άλλων η κ. Μαρία Κουρτέση και απηύθυνε έκκληση να σταματήσουν οι σκορπιες καταγγελίες.

Σε ερώτηση αν η μήνυση έχει φτάσει στον κατηγορούμενο, η κ. Κουρτέση εξήγησε πως δεν έχει φτάσει ακόμα καθώς: «Η οποιαδήοτε μήνυση πρέπει να την πάρει πρώτα ο εισαγγελέας, έχει μια διαδικασία. Θα φτάσει στα χέρια του αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία της προκαταρκτικής. Πριν κληθεί ο μηνυόμενος πρέπει να έχει τα πλήρη στοιχεία της δικογραφίας».

Αναφερόμενη στην υπόθεση που έχει αναλάβει, η κ. Κουρτέση δεν έκρυψε τον εκνευρισμό της στις δηλώσεις της. «Δεν είναι υγιές να έχει ένα 15χρονο σχέση με έναν 31χρονο. Εκεί μπαίνει ο νόμος. Δεν πηγαίνει ένας υγιής άνθρωπος να κάνει σχέση με έναν 15χρονο! Θα ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε!».

Τέλος, η δικηγόρος ανέφερε πως στο γραφείο της έχουν φτάσει άλλες τρεις υποθέσεις που δεν έχουν υποπέσει σε διαγραφή και παρακάλεσε να κρατηθούν χαμηλοί τόνοι στους χαρακτηρισμούς όταν η παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου χαρακτήρισε «τέρας» τον θεατράνθρωπο.

 .newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .