Παρασκευή, Φεβρουαρίου 19

Η καυτή φωτογράφιση της Beyonce με ολόσωμο latex

Η καυτή φωτογράφιση της Beyonce με ολόσωμο latex

Σε λίγες ημέρες θα κυκλοφορήσει η νέα κολεξιόν Adidas x Ivy Park, που περιλαμβάνει καθημερινά σύνολα για τις κρύες χειμωνιάτικες μέρες. Ωστόσο, η Beyonce ήδη κατάφερε να στρέψει το βλέμμα των καταναλωτών πάνω στις καινούργιες προτάσεις του γερμανικού κολοσσού αθλητικής ένδυσης και υπόδησης.

Πρόκειται για την τρίτη συνεργασία της Αμερικανίδας σταρ της μουσικής σκηνής με την Adidas που ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2020 και συνεχίστηκε το περασμένο φθινόπωρο με το «Drip 2»

Η τελευταία συλλογή που ονομάστηκε «Ivy Park», έχει μερικές απροσδόκητες εκπλήξεις, με πολλά μπουφάν, γούνινα παλτά, γάντια, κασκόλ αλλά και φούστες, σουτιέν, σορτς, κολάν, πολλά κατασκευασμένα από latex.

Στην προωθητική καμπάνια της νέας σειράς, εκτός από την Beyonce, συμμετέχουν και η Hailey Baldwin, σύζυγος του Justin Bieber, όπως και ο γνωστός ράπερ, Γκούτσι Μέιν.

Η νέα συλλογή, ιδανική για τις χιονισμένες πλαγιές, θα είναι διαθέσιμη στις 19 Φεβρουαρίου.

govastileto.gr

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .