Τρίτη, Φεβρουαρίου 16

«Όταν δεν θες να σε βιάσει ο άλλος, δεν πας στον χώρο του» – Ο Σταμάτης Γονίδης μιλά για τις καταγγελίες

gonidis1402-682x384

Σταμάτης Γονίδης – Η  φράση που προκάλεσε αίσθηση.

 Στο Σου Κου Family παραχώρησε συνέντευξη ο Σταμάτης Γονίδης και σίγουρα όσα ανέφερε θα συζητηθούν. Ο τραγουδιστής μεταξύ άλλων μίλησε και για τις καταγγελίες που γίνονται τελευταία για παρενόχληση και όσα είπε αποτελούν έκπληξη.

«Όταν δεν θες ο άλλος να σε βιάσει υπάρχουν πολλοί τρόποι να το αποφύγεις, δεν θα πας στον χώρο του. Του ρίχνεις ένα χαστούκι, λες θα πάω στην αστυνομία ή θα το πω στον μπαμπά μου. Όταν επειδή θέλεις να μείνεις στην δουλειά, δέχεσαι αυτόν τον εκβιασμό το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να φύγεις.»

 

Η ομάδα της εκπομπής διαφώνησε με πολλά από τα λεγόμενα του τραγουδιστή, με την Αντελίνα Βαρθακούρη να αναφέρει: «Είμαι αντίθετη. Δεν δέχομαι ότι αν ένα θύμα που έχει κακοποιηθεί, δεν θα του συμβεί. Δεν έχουμε όλη την ίδια δύναμη και τον ίδιο χαρακτήρα.»

 makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .