Τρίτη, Φεβρουαρίου 16

Λιζ Κάμπατζ: Με λευκό μαγιό η δίμετρη MVP του WNBA, ψάχνει τον... Βαλεντίνο στα social media!

liz-cambage2_2

Η WNBAer και διεθνής με την Αυστραλία, Λιζ Κάμπατζ, ποζάρει με σέξι λευκό μπικίνι από τις διακοπές της στην Καραϊβική, ψάχνοντας τον δικό της Βαλεντίνο

Η εντυπωσιακή Liz Cambage είναι 29 χρόνων, WNBAer και διεθνής με την Αυστραλία. Έχει ύψος 2.03, γεγονός που την έκανε στόχο λεκτικής κακοποίησης, σε όλη τη σχολική της ζωή -αν αν αναλογιστείς κανείς πως στο γυμνάσιο ήταν 1.90. Στο ενεργητικό της μετρά ένα χάλκινο στους Αγώνες του Λονδίνου, το αργυρό στο Παγκόσμιο του 2018 και τα διαδοχικά συμβόλαια στο WNBA και την Κίνα.

Το τελευταίο διάστημα η δίμετρη μπασκετμπολίστρια των Las Vegas Aces απολαμβάνει μαζί με άλλες συναθλήτριες της στιγμές χαλάρωσης στην εξωτική Καραϊβική, ποστάροντας καυτά στιγμιότυπα.


Λίγες ημέρες μάλιστα πριν την εορτή του Αγίου Βαλεντίνου, με ένα βίντεο της στο Instagram, δήλωσε πως ψάχνει να βρει έναν... Βαλεντίνο για να περάσει τη μέρα της.

«Ποιος θα είναι ο Βαλεντίνος μου; Δεν θέλω σοκολάτα ή γλυκά, είμαι ήδη αρκετά γλυκιά, αλλά πηγαίνετέ με στα Cartier ή στο Tiffany's», τόνισε φορώντας ένα σετ λευκά αποκαλυπτικά εσώρουχα.



https://www.protothema.g

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .