Τρίτη, Φεβρουαρίου 23

Λάμια Μενδώνη προσέβαλες το ιερό της Αθηνάς στην Ακρόπολη .Το τσιμέντο που εκεί έριξες ήδη έπεσε πάνω σου. Η τιμωρία σου θα είναι βαριά.

 ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Λάμια Μενδώνη προσέβαλες το ιερό της Αθηνάς στην Ακρόπολη .Το τσιμέντο που εκεί έριξες ήδη έπεσε πάνω σου. Η τιμωρία σου θα είναι βαριά. Η Αθηνούλα έχει θυμώσει, αγνόησες τα μεγάλα ενεργειακά πεδία πάνω στα οποία η θεά Αθηνά έχτισε την τεχνητή Ακρόπολη και πάνω στην οποία επέλεξε να χτίσει τον Ναό της. Εκτός από τον σάπιο κόσμο σου υπάρχει και ένας άλλος κόσμος...ο Μεταφυσικός κόσμος τον οποίο έπρεπε να αφήσεις στην ησυχία του. 

Ο Ιερός Βράχος μεταφέρθηκε και τοποθετήθηκε εκεί για κάποιον ιερό σκοπό. Η μυθολογία αναφέρει πως η θεά Αθηνά μετέφερε έναν βράχο...αυτός ο "βράχος" είναι ο ενιαίος χώρος Λυκαβηττού και Ακρόπολης . Ο Λυκαβηττός είναι το φαράγγι του ΛΥΚΟΥ.Ο Ησύχιος ο Αλεξανδρεύς, ο λεξικογράφος του 5ου αιώνα π.Χ, ανέφερε ότι η ονομασία του Λυκαβηττού προερχόταν από την έκφραση «λυκοβατίας δρυμός», εξαιτίας των λύκων που είχαν φωλιές σε πολλά σημεία στην περιοχή των λόφων...Ο Βήττος ετυμολογείται από το "βήττω" και "βήσσω" , που σημαίνει εκπέμπω από το βάθος ακτινοβολία.! . Η βήττα (βήσσα) είναι η δασωμένη χαράδρα , ο βήττος είναι ο "φαραγγώδης" από τα σπουδαιότερα ιερά των μυστηρίων του ΥΠΕΡ-ΙΩΝΑ.

Ο Ησύχιος ο Αλεξανδρεύς, ο λεξικογράφος του 5ου αιώνα π.Χ, ανέφερε ότι η ονομασία του Λυκαβηττού προερχόταν από την έκφραση «λυκοβατίας δρυμός», εξαιτίας των λύκων που είχαν φωλιές σε πολλά σημεία στην περιοχή των λόφων...

Διαβάστε όλο το άρθρο: http://www.mixanitouxronou.gr/pos-dimiourgithike-o-lykavittos-apo-tin-thea-athina-i-viaii-erotiki-epafi-tou-ifaistou-me-ti-thea-to-paidi-tous-to-mantato-pou-ekane-ta-korakia-mavra/Ο Βήττος ετυμολογείται από το "βήττω" και "βήσσω" , που σημαίνει εκπέμπω από το βάθος ακτινοβολία.! . Η βήττα (βήσσα) είναι η δασωμένη χαράδρα , ο βήττος είναι ο "φαραγγώδης" από τα σπουδαιότερα ιερά των μυστηρίων του ΥΠΕΡ-ΙΩΝΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .