Δευτέρα, Φεβρουαρίου 22

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ! ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΛΑΒΡΑ Ο ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΟΥΡΔΟΥΜΗΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΓΙΑ ΛΙΓΝΑΔΗ: «ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ»(ΦΩΤΟ)

wwwww

Θέση για την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη πήρε ο ηθοποιός Αλέξανδρος Μπουρδούμης, ο οποίος κάνοντας πολιτικό σχόλιο ανέφερε πως η υπόθεση αυτή μπορεί να φτάσει σε σημείο που να πέσει η κυβέρνηση.

Την ίδια ώρα ο πρόεδρος του ΜΕΡΑ25 Γ.Βαρουφάκης μίλησε σήμερα  «ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών».
Σε ανάρτησή του στο Instagram, ο ηθοποιός κάνει λόγο για «βεβαία παραίτηση» της υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη, αλλά προχωρά και παραπέρα, λέγοντας πως πιθανόν η υπόθεση αυτή να φτάσει στο σημείο να πέσει και η ίδια η κυβέρνηση!

«Η παραίτηση της Μενδώνη είναι σχεδόν βέβαιη. Η υπόθεση Λιγνάδη όμως είναι τόσο μεγάλη και υπάρχουν τόσοι πολλοί εμπλεκόμενοι που είναι πιθανόν να ρίξει την κυβέρνηση», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Είναι πρώτη φορά που κάποιος εκφράζει δημόσια ότι η υπόθεση Λιγνάδη μπορεί να απειλήσει και την ίδια την κυβέρνηση.

Να σημειωθεί πως ο πρόεδρος του ΜΕΡΑ25 Γ.Βαρουφάκης δήλωσε πως παρατηρεί “κυκλωτικές κινήσεις” του ΣΥΡΙΖΑ προς το κόμμα του «ενόψει πιθανών πρόωρων εκλογών», όπως είπε χαρακτηριστικά.

https://www.makeleio.gr/%ce%b5%ce%be%cf%89%cf%86%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%bf/%ce%a0%ce%9f%ce%9b%ce%99%ce%a4%ce%99%ce%9a%ce%9f%ce%a3-%ce%a3%ce%95%ce%99%ce%a3%ce%9c%ce%9f%ce%a3-%ce%9c%ce%95%ce%a4%ce%91-%ce%a4%ce%99%ce%a3-%ce%91%ce%a0%ce%99%ce%a3%ce%a4%ce%95%ce%a5%ce%a4%ce%95/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .