Δευτέρα, Φεβρουαρίου 22

Σοβαρή καταγγελία της Ακρίτα για την υπόθεση Λιγνάδη

«Ο φάκελος για το κύκλωμα παιδεραστίας με πιθανή εμπλοκή ΜΚΟ δεν υπάρχει πουθενά» γράφει η Έλενα Ακρίτα.

Σε ανάρτηση της στρέφεται σε όλους όσους συγκέντρωναν υπογραφές για να φύγει ο Δημήτρης Λιγνάδης από τη γειτονιά, αλλά «όταν μπαινόβγαιναν ανήλικα προσφυγόπουλα στην πολυκατοικία κι ακούγονταν κλάματα γοερά στο διαμέρισμα»

Ολόκληρη η ανάρτηση:

«Αυτοί που ουρλιάζουν πιο δυνατά για τις φωτογραφίες με τον Λιγναδη σε πρεμιέρες είναι οι ιδιοι που όταν στο διπλανό τους διαμέρισμα γίνεται βιασμός, κακοποίηση, δολοφονία, εκείνοι “πέφτουν από τα σύννεφα” γιατί ο θύτης “δεν είχε δώσει δικαιώματα στη γειτονιά”.

Όπως οι κάτοικοι του Μεταξουργείου που συγκέντρωναν υπογραφές να φύγει ο Λιγνάδης από τη γειτονιά. Ενώ, όταν μπαινόβγαιναν ανήλικα προσφυγόπουλα στην πολυκατοικία κι ακούγονταν κλάματα γοερά στο διαμέρισμα, κανείς από αυτούς δεν πήγε στην Αστυνομία.

ΜΟΝΟΝ ΕΝΑΣ το 2012 κατήγγειλε τους παιδοβιασμους, τιμή και δόξα στον άνθρωπο αυτόν.

Παρεμπιπτόντως, επειδή έκανα έρευνα για το θέμα, σάς πληροφορώ ότι ο φάκελος για το κύκλωμα παιδεραστίας και την εμπλοκή ΜΚΟ δεν υπάρχει ΠΟΥΘΕΝΑ. Άνοιξε η γη και το κατάπιε!».

 .iapopsi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .