Κυριακή, Φεβρουαρίου 21

Τα πεπραγμένα της Μενδώνη... Να εγκαταλείψει την Θέση της, δεν της αξίζει, γιατί εξυπηρετεί ξένα ανθελληνικά συμφέροντα!!!!!

 Στα 1999 η Μενδώνη σταματησε τις ανασκαφές στα Στάγειρα.

Στα 2002 μπάζωσε τον τάφο της Αρχαίας Πελλάνας.

Στα 2011 μπάζωσε τον Βωμό των Δώδεκα Θεών.

Στα 2013 μπάζωσε τον Ναό του Θρώνακος Απόλλωνα.

Στα 2019 ενέκρινε την καταστροφή του Αρχαιολογικού Χώρου Σκουριών και χάρισε τον αρχαιολογικό χώρο Κωλιάδα Άκρα στον Λάτση .

Οι Τουρκικές αρχές κάνουν ανασκαφικές εργασίες σ όλη την Μικρά Ασία κι από τον Πόντο μέχρι την Ζεύγμα ενώ το Ελλαδικό Υπουργείο επενδύει πάνω από 50 εκατ. € σε τζαμιά και τεκέδες.

Στην Αίγυπτο υπάλληλοι του Γενικού Τμήματος Αρχαιοτήτων της Αιγύπτου, εργάζονται όλο το 24ωρο για να παρακολουθούν όλες τις δημοπρασίες των λεηλατηθέντων αρχαιοτήτων! Αλήθεια, μπορεί να μας πει το ελληνικό υπνουργείο Πολιτισμού πόσοι υπάλληλοι και πόσες ώρες εργάζονται για να παρακολουθούν αυτές τις δημοπρασίες;


Οι εντολοδόχοι που όπου να'ναι τελειώνει ο χρόνος τους εξοργίζομαι με τους ανθέλληνες που εμείς οι ίδιοι τους δώσαμε το Δίκαιο να να μας θάβουν όλο και πιο κάτω κάθε ώρα και στιγμή κριμα

Είναι ανεπιθύμητη από τους Έλληνες!!!!

Είναι η κληρονομιά μας, δεν αποφασίζει αυτή για τον πολιτισμό μας!!!

Να εγκαταλείψει την

Θέση της, δεν της αξίζει, γιατί εξυπηρετεί ξένα ανθελληνικά συμφέροντα!!!!!

Αυτή είναι υπεύθυνη για το επαίσχυντο νομοσχέδιο του «δανεισμού » των ελληνικών αρχαιοτήτων σε ξένα μουσεία για 50 χρόνια, δηλ. της νόμιμης αρχαιοκαπηλείας!!!!!

Τους έχουμε καταλάβει τους άθλιους σκοπούς, όλων !!!!!!

 https://www.ksipnistere.com/2021/02/blog-post_168.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .