Τετάρτη, Φεβρουαρίου 24

ΠΑΙΖΕΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑ Ο ΛΙΓΝΑΔΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ. ΤΙ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ. ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΧΡΟΝΟ ΤΟ ΡΕΜΑΛΙ ΤΟΥ ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟΥ(ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

λιγνάδης

Όπως αναφέρεται, ο σκηνοθέτης ήταν ξαπλωμένος στο κρεβάτι φορώντας μόνο ένα σορτσάκι και το εσώρουχό του. Ο άνδρας αυτός φέρεται να περιγράφει: «Εκείνος ξαφνικά με ακινητοποίησε. Με τα χέρια του κρατούσε δυνατά τα πόδια μου, ήταν χειροδύναμος. Δεν μπορούσα να αντιδράσω, ούτε να αντισταθώ και με κακοποίησε». Επιπρόσθετα σε άλλη σημαντική μαρτυρία μουσικοσυνθέτη, αναφέρεται κατά πληροφορίες πως ο Δημήτρης Λιγνάδης διατηρούσε εξωσχολικές σχέσεις με ανήλικα σε σχολείο όπου δίδασκε.

Συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης οδηγήθηκε ο Δημήτρης Λιγνάδης στο γραφείο της 19ης τακτικής ανακρίτριας που χειρίζεται την υπόθεση του.

11

Ο κατηγορούμενος σκηνοθέτης, ο οποίος φορούσε χειροπέδες και μάσκα για τον κορονοιό, αναμένεται να ζητήσει προθεσμία προκειμένου να προετοιμάσει την απολογία του.
Ο Δημήτρης Λιγνάδης αρνείται κατηγορηματικά το κακούργημα του βιασμού κατά συρροή το οποίο αντιμετωπίζει.

Πασχάλης Τσαρούχας: “Καταθέσαμε στοιχεία που αφορούν προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας” – Δεν απάντησε για Λιγναδη(ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Στα δικαστήρια προσήλθε λίγο πριν τις 10 το πρωί ο Πασχάλης Τσαρούχας. Σε δήλωσή του, μπαίνοντας στα δικαστήρια ανέφερε: «Μας έχει καλέσει ο εισαγγελέας να καταθέσουμε όλους τους φακέλους που έχουμε για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας».

11 12 13 14

Βγαίνοντας από τον Εισαγγελέα, αφού έμεινε στο γραφείο του για περίπου 40 λεπτά, ο πρόεδρος του Πειθαρχικού του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών,  τόνισε: «Καταθέσαμε τους φακέλους, ο Εισαγγελέας μας ευχαρίστησε για τη συνεργασία, τον ευχαριστήσαμε και εμείς. Ελπίζουμε για την καλύτερη έκβαση των υποθέσεων αυτών. Δεν μπορώ να πω πόσους φακέλους καταθέσαμε. Είναι όμως για προσβολή της γεννετήσιας αξιοπρέπειας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .