Βόμβα μεγατόνων! Η Σεμίνα «ξεσκίζει» τη Λίνα Μενδώνη και καλεί εισαγγελέα : «Είσαι ανίκανη και επικίνδυνη. Παραιτήσου!» (pic) Βόμβα μεγατόνων! Η Σεμίνα «ξεσκίζει» τη Λίνα Μενδώνη και καλεί εισαγγελέα : «Είσαι ανίκανη και επικίνδυνη. Παραιτήσου!» (pic) Βόμβα μεγατόνων! Η Σεμίνα «ξεσκίζει» τη Λίνα Μενδώνη και καλεί εισαγγελέα : «Είσαι ανίκανη και επικίνδυνη. Παραιτήσου!» (pic)


Πρωτοφανές είναι το κύμα οργής εναντίον της υπουργού Πολιτισμού από σχεδόν σύσσωμο το ελληνικό θέατρο αλλά και από μια μικρή μερίδα αντισυστημικών δημοσιογράφων με τη Σεμίνα Διγενή να είναι αυτή – μετά την Έλενα Ακρίτα – που προκαλεί τη μεγαλύτερη αίσθηση με τις δημόσιες καταγγελίες της στα σόσιαλ μίντια.

«Είσαι ανίκανη και επικίνδυνη. Παραιτήσου!»

«Δεν αρκεί μια παραίτηση. Παραιτηθείτε και λογοδοτήστε τώρα κ. Μενδώνη! Είστε ανίκανη, ανεπιθύμητη και επικίνδυνη! Κι επειδή γνωρίζατε και σιωπούσατε, να εξεταστείτε κι από εισαγγελέα! Όσοι συγκαλύψατε, ανεχτήκατε, κουκουλώσατε αίσχη, μαζί με όλο το παρακράτος του συστήματός σας, να κληθείτε να λογοδοτήσετε. Κι ο πρωθυπουργός! Πρωτίστως. Ξεγραπωθείτε από το θρόνο κι εσείς κι οι σύμβουλοι κι οι παρατρεχάμενοί σας και απολογηθείτε…».

Για να καταλήξει η ανάρτησή της με το hashtag: #eimasteoloimazi #nomoremendoni

Δες την:


Πιο συγκεκριμένα, η Σεμίνα έγραψε – με τον θυμό της να ξεχειλίζει – στην προσωπική της σελίδα στο facebook, απευθυνόμενη στη Λίνα Μενδώνη:
Για να καταλήξει η ανάρτησή της με το hashtag: #eimasteoloimazi #nomoremendoni

Δες την:

Είχαν προηγηθεί κι άλλες, αμέτρητες πια οργισμένες αντιδράσεις προς το πρόσωπο της υπουργού Πολιτισμού χωρίς, ωστόσο, μέχρι σήμερα να ανοίξει… ρουθούνι. Η κ. Μενδώνη συνεχίζει ακάθεκτη και ανενόχλητη το καταστροφικό της έργο και φυσικά, εξακολουθεί να κρύβεται πίσω από την υπουργική της καρέκλα επιδεικνύοντας ανερυθρίαστα την ίδια προκλητική και απαξιωτική ως προς τους καλλιτέχνες συμπεριφορά.

Πηγή: patkiout.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από