Δευτέρα, Φεβρουαρίου 22

Αλέξης Κούγιας: Η μεγαλύτερη στεναχώρια του Λιγνάδη ήταν για αυτά που είπε η Μενδώνη για αυτόν (video)

Κούγιας

Αλέξης Κούγιας, δικηγόρος του κ. Μπεγιέτη


«Θα μελετήσω τη δικογραφία, θα συζητήσω μαζί του την Τρίτη και αν δεν πειστώ για την αθωότητά του δεν θα τον αναλάβω» ξεκαθάρισε μιλώντας στο MEGA ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας,  ο οποίος ανέλαβε το απόγευμα της Δευτέρας την υπεράσπιση του Δημήτρη Λιγνάδη, από κοινού με τον Νίκο Γεωργουλέα.

Ο κ. Κούγιας ανέφερε πως πριν την τελική του απόφαση θα μελετήσει απόψε τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί εναντίον του. «Έχω σαν αρχή να μην υπερασπίζομαι τοκογλύφους και παιδόφιλους, ζήτησα να μιλήσω μαζί του», ανέφερε ο κ. Κούγιας.

«Ήμουν μαθητής του πατέρα Λιγνάδη», είπε ο Αλέξης Κούγιας τονίζοντας ότι είδε έναν «δυστυχισμένο, συγκλονισμένο, ταπεινό άνθρωπο».

«Δεν μίλαγε για τον εαυτό του, η μεγαλύτερη του στενοχώρια του ήταν αυτά που είπε η κ. Μενδώνη για αυτόν και όχι αυτά για τα οποία τον καταγγέλλουν.

Ο Λιγνάδης σύμφωνα με τον κ. Κούγια δηλώνει για όλα αθώος. Αναμένει μάλιστα από τον ίδιο να του περιγράψει ποιοι είναι αυτοί οι άνθρωποι που τον κατηγορούν. «Αυτή η λαίλαπα που έχει πέσει επί της κεφαλής μου να μην επηρεάσει δικαστή, εισαγγελέα», ανέφερε στον Αλέξη Κούγια ο Δημήτρης Λιγνάδης.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Λιγνάδης στον Αλέξη Κούγια, η 40χρονη, γυναίκας κλειδί στην υπόθεση, η κατάθεση της οποίας αποτέλεσε καταλύτη στη σύλληψη του ηθοποιού και βάση για μεγάλο μέρος του κατηγορητηρίου εναντίον του, είναι «αναξιόπιστη». Σύμφωνα πάντα με τα όσα δήλωσε ο Δημήτρης Λιγνάδης στον Αλέξη Κούγια, την γνώριζε τη συγκεκριμένη γυναίκα.

«Αφού μελετήσω τη δικογραφία θα συζητήσω μαζί του την Τρίτη και αν δεν πειστώ για την αθωότητά του δεν θα τον αναλάβω», είπε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Κούγιας, προσθέτοντας ότι και ο ίδιος είναι πατέρας δύο παιδιών και δεν θα ήθελα πότε σε μια τέτοια υπόθεση, κοινωνικού ενδιαφέροντος, ο πατέρας τους να είναι ο άνθρωπος που θα έχει αναλάβει να ξεπλύνει κάτι βρώμικο.

Αναφερόμενος σε έναν εκ των καταγγελλοόντων για τον οποίο δεν υπάρχει ποινικό ενδιαφέρον, τον έπαιρνε μόνος του πριν 20 χρόνια τον Λιγνάδη να πάει σπίτι του, είπε ο κ. Κούγιας και πρόσθεσε ο κ. Λιγνάδης το αρνείται και αυτό.

Η δικαιοσύνη δεν είναι θέατρο, έχει κανόνες, ακόμα και αν δικαιωθεί, θα καταστραφεί, είπε ο Αλέξης Κούγιας μιλώντας για «θεατράλε« διαδικασίες του εντάλματος σύλληψης Λιγνάδη και κατέληξε λέγοντας πως το τεκμήριο αθωότητας καταρρακώθηκε.

Η δικαιοσύνη δεν είναι θέατρο, έχει κανόνες, ακόμα και αν δικαιωθεί, θα καταστραφεί, είπε ο Αλέξης Κούγιας μιλώντας για «θεατράλε« διαδικασίες του εντάλματος σύλληψης Λιγνάδη και κατέληξε λέγοντας πως το τεκμήριο αθωότητας καταρρακώθηκε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .