Πέμπτη, Μαρτίου 25

25η Μαρτίου: Η κατάθεση στεφάνων στον Άγνωστο Στρατιώτη

Sτις 09:20 θα πραγματοποιηθεί κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου και τους ξένους ηγέτες, θα ακολουθήσει ανάκρουση των Εθνικών Ύμνων και επιθεώρηση τιμητικού αγήματος.

Στην Αθήνα βρίσκονται από χθες για να είναι παρόντες στη μεγάλη στρατιωτική παρέλαση των 200 ετών από την Επανάσταση ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου, πρίγκιπας Κάρολος, η υπουργός Άμυνας της Γαλλίας Φλοράνς Παρλί (εκπροσωπεί τον Εμανουέλ Μακρόν), ο πρωθυπουργός της Ρωσίας, Μιχαήλ Μισούστιν και ο πρόεδρος της Κύπρου, Νίκος Αναστασιάδης.

Με την έπαρση της Γαλανόλευκης στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, άνοιξε και επίσημα το πρωί στις 08:00, το σημερινό πρόγραμμα των εκδηλώσεων για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου.

Στην τελετή έπαρσης της σημαίας στην Ακρόπολη, έδωσαν το παρών  η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, έψαλε  τον εθνικό ύμνο η διεθνούς φήμης σοπράνο Αναστασία Ζαννή.

Στις 08:30,  έγινε η Δοξολογία στη Μητρόπολη Αθηνών, προεξάρχοντος του Μακαριοτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμου Β’, παρουσία εκπροσώπων της πολιτειακής, πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .