Αυτή είναι η αστυνομία σας κύριε Μητσοτάκη--ΚΑΡΕ ΚΑΡΕ Η ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΕ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΣΤΟ ΓΑΛΑΤΣΙ ΠΟΥ ΕΘΕΣΕ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΕΝΑ 5ΧΡΟΝΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ

Αυτή είναι η αστυνομία σας κύριε Μητσοτάκη

Την εποχή της απόλυτης κυριαρχίας των social media θα ήταν εντελώς απίθανο να μην αναρτηθεί στο διαδίκτυο κάποια στιγμή, το βίντεο που ακολουθεί. Δεν υπάρχει ούτε μία πιθανότητα στις χίλιες. Την εποχή που κάθε πολίτης οποιασδήποτε ηλικίας είναι επί της ουσίας και ένας εν δυνάμει φωτορεπόρτερ είναι φυσικό κάποια στιγμή όταν όλες οι αναστολές αρθούν και όταν έστω και ο παραμικρός φόβος καταλαγιάσει τα ψηφιακά πειστήρια να αναρτηθούν και να γίνουν αμέσως κτήμα του οποιουδήποτε από εμάς και ταυτόχρονα αδιάψευστη μαρτυρία για το τι ακριβώς συνέβη.

Αυτή λοιπόν η αλήθεια βρίσκεται σε εξέλιξη τούτη την ώρα με το βίντεο που ακολουθεί να καταδεικνύει με λεπτομέρειες το τι ακριβώς συνέβη εκείνη την ημέρα του Νοέμβρη στο Γαλάτσι και πως ακριβώς συμπεριφέρθηκε η αστυνομία του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη για ακόμα μια φορά απέναντι στους πολίτες. Όχι. Απέναντί τους δεν ήταν ούτε χούλιγκανς ούτε μπαχαλάκηδες ούτε άλλου τύπου παραβατικοί. Μες στην καφετέρια που εφόρμησαν οι κρανοφόροι του Χρυσοχοΐδη απέναντί τους βρέθηκε μια μητέρα και το 5χρονο παιδί της το οποίο προσπάθησε να προστατεύσει. Οι αστυνομικοί του σημερινού υπουργείου Προστασίας του Πολίτη όχι μόνο δεν προστάτευσαν τη μητέρα με το παιδί της αλλά τους έθεσαν σε κίνδυνο. Για άλλη μια φορά επαναλαμβάνουμε.

Κύριε υπουργέ είναι προφανές πως μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, τρεις και η κακή του ώρα. Δεν μπορεί κάθε μέρα να προκύπτουν στοιχεία και αποδείξεις αλλά και πληθώρα ενδείξεων για την αντιδημοκρατική, αντικοινωνική και βάναυση συμπεριφορά ανδρών της αστυνομίας, κάτι συμβαίνει. Κάτι σάπιο υπάρχει στο βασίλειο σας στη λεωφόρο Κατεχάκη

Τι δείχνει το βίντεο

Στο βίντεο υπάρχουν τρεις διαφορετικές λήψεις από τη στιγμή της επέμβασης των αστυνομικών στην καφετέρια. Στην αρχή βλέπουμε διαδηλωτές να εισέρχονται στον πεζόδρομο μετά τη διάλυση της συγκέντρωσης. Ξαφνικά ένας αστυνομικός επιτίθεται χωρίς λόγο σε διαδηλωτές και θαμώνες με τους συναδέλφους του να τον ακολουθούν. Παρακάτω φαίνεται μία οικογένεια η οποία προσπαθεί να απομακρυνθεί.

Την ίδια στιγμή, στον εσωτερικό χώρο της καφετέριας μία μητέρα ψάχνει διέξοδο προς την τουαλέτα μαζί με την κόρη της. Ένας άνδρας δείχνει ότι στο συγκεκριμένο σημείο υπάρχει παιδί.

Δείτε το βίντεο