Σάββατο, Μαρτίου 20

Μετα τους Υγειονομικούς και την τρίτη ηλικία εμβολιασμός 800 χιλ. εργαζομένων στο Τουρισμο!!!!


Ο Υπουργός Τουρισμού κ.Θεοχάρης δήλωσε προ ημερών οτι ο Τουρισμός θα ανοίξει στις 14 Μαιου…Δεν ειπε ομως οτι θα υποχρεώσουν ολους οσους εργάζονται στον Τουριστικό Τομέα να εμβολιαστούν για να μπορούν να δουλέψουν..

Ετοιμάζονται στο Ευρωμαγειρείο να εξειδικεύσουν τον εκβιασμό εμβολιασμού με δηθεν εξειδίκευση για  το άνοιγμα της Τουριστικής κίνησης και για να είναι δηθεν ασφαλές.Εχει εκπονηθεί ήδη ένα σχέδιο που προβλέπει αυστηροποιημένα πρωτόκολλα πάνω σε πέντε βασικούς άξονες.Θα κλάψουν μανούλες..Ταβερνιάρηδες ξενοδοχοϋπάλληλοι κλπ

Πρώτον τoν εμβολιασμό κατά προτεραιότητα των εργαζομένων στον Τουριστικό τομέα αμέσως μετά τις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού  καθώς και του πληθυσμού των νησιών. Η εκτίμηση που υπάρχει είναι πως πρόκειται για περίπου 800.000 εργαζομένους, οι οποίοι θα πάρουν σειρά άμεσα, ώστε το άνοιγμα στις 14 Μαΐου που έχει προαναγγείλει ο κ. Θεοχάρης να γίνει δηθεν  με ασφάλεια αλλα στη πραγματικότητα με κίνδυνο της ζωής των εμβολιασμένων που θελουν να ξεπαστρέψουν με χρόνο επίθεση βάσει του σχεδίου της Νέας Τάξης για μείωση πληθυσμού. Ηδη στην Ευρώπη και μονο έχουμε 4.000 θανάτους μια εβδομάδα μετα τον εμβολιασμό τους και χιλιάδες ακόμη με παρενέργειες.

Δεύτερον ετοιμάζουν να κάνουν το βιο αβίωτο των εργαζομένων στο τουρισμό με  εβδομαδιαία τεστ σε οσους δεν θα εμβολιαστούν δηθεν πάντα για να εμπνεύσουν ασφάλεια.

Τρίτον έχει σχεδιαστεί η ενίσχυση όλων των συνοριακών σταθμών –χερσαία σύνορα Αερολιμένες και Λιμάνια– με Μπλόκα ελέγχου απο  προσωπικό και κινητές μονάδες για τη διεξαγωγή διαγνωστικών τεστ.

Τέταρτον, θα ενισχυθεί το σύστημα διεξαγωγής διαγνωστικών τεστ και ανάλυσης των αποτελεσμάτων σε νησιά και άλλες περιφερειακές τουριστικές περιοχές.

Ο πέμπτος άξονας  είναι ότι θα υπάρχουν σταθεροί και οριζόντιοι κανόνες για την είσοδο στη χώρα. Αυτό που εξετάζεται είναι, ανεξαρτήτως της χώρας προέλευσης, ο επισκέπτης – τουρίστας να έχει αρνητικό τεστ 72 ώρες πριν από την άφιξη ή εναλλακτικά, τεστ αντιγόνου πριν από την είσοδο ενώ θα λαμβάνονται και δειγματοληπτικά τεστ κατά την άφιξη.

Ολα αυτά είναι παράνομα και Αντισυνταγματικά και σαφώς δεν δίνουν κίνητρο για να αναπτυχθεί Τουριστικό ρεύμα αφού ολοι θα αντιμετωπίζονται ως αρρωστοι…(Νόμος 2619/98 και Κώδικας Ιατρικής δεοντολογίας).

https://amazonios.net/meta-toys-ygeionomikoys-kai-tin-triti-ilikia-emvoliasmos-800-chil-ergazomenon-sto-toyrismo/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .