Κυριακή, Μαρτίου 14

Χάρης Ρώμας: Σκηνοθέτης καλεί αγόρια και τους λέει να αυνανιστούν μπροστά του

Ο Χάρης Ρώμας στο Πρωινό 

Νέα «βόμβα» από τον Χάρη Ρώμα, ο οποίος έκανε λόγο για τρίτο σκηνοθέτη που «καλεί διάφορα αγόρια και τους λέει ότι για να απελευθερωθείς "πρέπει να γυμνωθείς, να αυνανιστείς ενώπιόν μου"».

Να ανοίξουν ακόμα περισσότερα στόματα, ώστε να τιμωρηθούν παραδειγματικά οι θύτες, προέτρεψε ο Χάρης Ρώμας, με αφορμή το «τσουνάμι» καταγγελιών για σεξουαλική παρενόχληση και κακοποίηση στον χώρο του θεάματος.

Ο ηθοποιός και σεναριογράφος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του ANT1 «Πρωινό», όπου αναφέρθηκε στο «φλέγον» ζήτημα των τελευταίων ημερών, ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει ότι υπάρχει και ένας τρίτος σκηνοθέτης, ο οποίος ζητά από νεαρούς άνδρες να αυνανιστούν μπροστά του.

Κάτι που του το έχει επιβεβαιώσει και ο Απόστολος Καμιτσάκης, οποίος παίζει τον παπά στο «Καφέ της Χαράς».

«Υπάρχει ένα τρίτος σκηνοθέτης, τον οποίο εγώ δεν τον γνωρίζω και ο οποίος καλεί διάφορα αγόρια και τους λέει ότι για να απελευθερωθείς πρέπει να γυμνωθείς, να αυνανιστείς ενώπιον μου και έλεγα κι εγώ ποιος είναι αυτός και τι έργο έχει να επιδείξει. Ξαφνικά ο Απόστολος ο Καμιτσάκης, που κάνει τον παπά στο σήριαλ, πετάχτηκε και μου είπε ότι "με έχει φωνάξει κι εμένα σε οντισιόν και μου ζήτησε αυτά". Σίγουρα υπάρχει μια φοβερή αλήθεια πίσω από αυτές τις καταγγελίες» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Χάρης Ρώμας.

Όσον αφορά στην καταγγελία της Αγγελικής Λάμπρη, αποκάλυψε πως του το είχε εκμυστηρευτεί, ενώ «όταν υπάρχει σωρεία περιπτώσεων που βγαίνει η μία μετά την άλλη, ακόμα και ο πιο δύσπιστος αρχίζει να σκέφτεται πως εδώ κάτι συμβαίνει».

«Δεν μιλάμε για μία… Μιλάμε για δεκαπέντε, μιλάμε για δεκαεφτά. Είναι τυχαίο; Εμείς ξέραμε κάποια πράγματα. Η Λάμπρη ήταν στον θίασό μου και μου το είχε πει. Η Αγγελική μού έλεγε ότι φοβάται μην την κοροϊδεύουν. Τώρα που είναι ένα κύμα, τώρα που είναι η καβάλα στο κύμα όλες και όχι σε ένας μικρός παφλασμός, τώρα είναι η στιγμή. Και καλά κάνουν και βγαίνουν και καταγγέλλουν» τόνισε.
«Δεν μιλάμε για μία… Μιλάμε για δεκαπέντε, μιλάμε για δεκαεφτά. Είναι τυχαίο; Εμείς ξέραμε κάποια πράγματα. Η Λάμπρη ήταν στον θίασό μου και μου το είχε πει. Η Αγγελική μού έλεγε ότι φοβάται μην την κοροϊδεύουν. Τώρα που είναι ένα κύμα, τώρα που είναι η καβάλα στο κύμα όλες και όχι σε ένας μικρός παφλασμός, τώρα είναι η στιγμή. Και καλά κάνουν και βγαίνουν και καταγγέλλουν» τόνισε.

Από εκεί και πέρα, σημείωσε ότι πρέπει να γίνει διαχωρισμός και αξιολόγηση, ωστόσο «μιλάμε για διασταυρωμένες καταστάσεις», αν και «σίγουρα ο καθένας έχει δικαίωμα να υπερασπιστεί τον εαυτό του».

«Ήδη αυτοί οι άνθρωποι βιώνουν ένα διασυρμό και κάποιοι εξ αυτών έχουν παιδιά στην ηλικία αυτών των ανθρώπων που κακοποιηθήκανε, που τους κατηγορούν. Υπάρχει μεγαλύτερη τιμωρία από αυτό; Να ξέρεις ότι το παιδί σου είναι μια νέα ηθοποιός -εξαιρετική απ' ό,τι ακούω στην περίπτωση κάποιου- τι θα έκανε ο συγκεκριμένος αν πήγαινε το παιδί αυτό και του έλεγε ότι μου φέρθηκε με αυτόν τον τρόπο; Ο συγκεκριμένος, επειδή ευαγγελίζεται και τσαμπουκάδες, θα πήγαινε και θα τα είχε κάνει λαμπόγυαλο! Γιατί; Γιατί μπορεί! Κάποιοι άλλοι δεν μπορούν» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ερωτηθείς για τον Γιώργο Κιμούλη, υποστήριξε πως επειδή είναι ο καλύτερος ηθοποιός, αυτό «δεν είναι αρκετό αυτό για να δώσεις συγχωροχάρτι όταν βγαίνει σωρεία ανθρώπων και τον καταγγέλλει».

«Ακόμα και ο πιο δύσπιστος αρχίζει να καταλαβαίνει ότι εδώ κάτι συμβαίνει. Εδώ μιλάμε για διασταυρωμένες καταστάσεις, ακούς 17 άτομα, ο άλλος 100» συμπλήρωσε.

Ακολούθως, αφού υποστήριξε ότι όσοι έχουν κατηγορηθεί «πληρώνουν ήδη και έτσι πρέπει να γίνει», τόνισε ότι οι πράξεις αυτές δεν μπορούν να είναι αποδεκτές.

«Δεν μπορείς να ακρωτηριάζεις τα συναισθήματα και τις ελπίδες νέων ανθρώπων. Ακούω "με ξέρετε 35 χρόνια". Σε ξέρουμε ναι, τη μία πλευρά. Την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους δεν την ξέρουμε χρόνια;» κατέληξε.
Tags:
καταγγελία, ηθοποιός, θέατρο, κακοποίηση, παρενόχληση, σεξουαλική παρενόχληση, Χάρης Ρώμας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .