Δευτέρα, Μαρτίου 8

Αντωνιάδης: Εγκληματική οργάνωση με αρχηγό τον Μητσοτάκη!!!Η παραίτηση του Διευθυντή του Αγία Ολγα η επιβεβαίωση.

Απο τους ελάχιστους στην Ελλάδα που μάχεται και αγωνίζεται για την ΑΠΑΤΗ για την μαιμου Πανδημία για τις Δολοφονίες στα Νοσοκομεία…Στην τελευταία του ανάρτηση κατονομάζει τον Μητσοτάκη αρχηγό της Εγκληματικής οργάνωσης .
Ν.ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ:ΑΡΧΙΖΕΙ Η Δ Ι Κ Α Ι Ω Σ Η ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΟΥ !!!!!!!!!!! ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΞΗΛΩΜΑ ΤΟΥ ΠΟΥΛΟΒΕΡ !!!!!!!!! ΞΕΤΥΛΙΓΕΤΑΙ ΤΟ ΚΟΥΒΑΡΙ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ,
ΤΗΣ ΦΡΙΧΤΟΤΕΡΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΠΟΥ ΕΔΡΑΣΕ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!!!!!!! ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΒΟΜΒΑ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΛΓΑ !!!!!!
ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ Κ Α Ι ΓΙΑ ΑΥΤΟ – ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ 40 ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΗΣ ΨΕΥΔΟΠΑΝΔΗΜΙΑΣ !!!!!! ΠΛΗΡΗΣ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ !!!!!!! Π Α Ρ Α Ι Τ Η Θ Η Κ Ε ,
ΓΙΑΤΙ ΘΕΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ !!!!!!!!!!!! Η “ΘΕΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ” : ΒΑΣΙΚΗ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ !!!!!!!!! ΤΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΩ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ !!!!!!!!!
ΠΟΙΑ ΜΕΤΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΡΟΥΜΕ, ΚΥΡΙΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ;;;;;; ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Ο Β Α Σ Ι Κ Ο Σ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΤΟΥ “ΦΟΝΙΚΟΥ” ΙΟΥ ;;;;; ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΤΕ :
Η ο κόβιντ ΕΙΝΑΙ φονικός , τα lock down είναι δικαιολογημένα , αλλά βασικός υπεύθυνος είσαι ΕΣΥ, η κυβέρνησή σου, οι λοιμωξιολόγοι σας, οι διοικητές των κολαστηρίων, οι διευθυντές των κλινικών και οι εμπλεκόμενοι γιατροί και νοσηλευτές .
ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΤΟΥ ΦΟΝΙΚΟΥ ΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΜΑΣ.
Η ο κόβιντ ΔΕΝ είναι φονικός , είναι όμως ένας αναπνευστικός ιός , ώστε ανακατεύοντας θετικούς και αρνητικούς μαζί , αφενός εκθέτετε σε κίνδυνο τις ευπαθείς ομάδες όπως θα γινόταν επί γρίπης , αφετέρου ΕΠΙΔΙΩΚΕΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΥΞΗΣΕΤΕ ΤΑ “ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ” και τις “ΝΟΣΗΛΕΙΕΣ” και να ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ !!!!!!
ΣΤΟ ΤΡΙΠΤΥΧΟ , “ΝΟΣΗΛΕΙΕΣ”, “ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΣΕΙΣ” & “ΘΑΝΑΤΟΙ” ΚΟΒΙΝΤ !!!!!!
Του πρωτοκόλλου του θανάτου που εφαρμόζει η φριχτότερη εγκληματική οργάνωση που έδρασε στην ιστορία του ελληνικού έθνους , της οποίας αρχηγός ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ !!! Ώστε ο δρόμος της φυλακής και της αποζήμιωσης του ελληνικού λαού για τους θανάτους και την καταστροφή του , είναι έτσι ή αλλιώς ΑΝΟΙΚΤΟΣ !!! Τελειώνει…
Υ.Γ. Κανένας εισαγγελέας θα παρέμβει έστω για την εγκληματική έκθεση στο Αγία Όλγα , ή όλα πρέπει να τα κάνω εγώ…;

Νοσοκομείο «Αγ. Όλγα»: Παραίτηση με επιστολή – κόλαφο από διευθυντή παθολογικής κλινικής – Τι καταγγέλλει

Στην επιστολή του περιγράφει την τραγική κατάσταση που επικρατεί στο νοσοκομείο καθώς covid και non covid περιστατικά συνυπάρχουν στο νοσοκομείο.

Την παραίτησή του υπέβαλε ο διευθυντής της Παθολογικής Κλινικής του νοσκομείου «Αγία Όλγα» (Γενικό νοσοκομείο Νέας Ιωνίας) Ιωάννης Ιωαννίδης, με μια επιστολή-κόλαφο που δημοσιοποίησε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος.

Στην επιστολή ο κ. Ιωαννίδης περιγράφει την τραγική κατάσταση που επικρατεί στο νοσοκομείο, όπου κατά τη χθεσινή εφημερία περιστατικά covid συνυπήρχαν με περιστατικά μη covid, ενώ μεταξύ άλλων αναφέρει «Και μέσα σε όλα αυτά και τηλέφωνα από γραφεία βουλευτών για παράπονα συγγενών ότι δεν είδαμε τους ασθενείς τους: Καλώς ήλθατε στην Ελλάδα κύριοι βουλευτές!».

Το έγγραφο:  

«Σήμερα το πρωί (Πέμπτη 4/3/2021) μάθαμε ότι στα πλαίσια του επιχειρησιακού σχεδίου β, 1 μέρα μετά την αυστηροποίηση των μέτρων λόγω κορύφωσης της κρίσης, στην πρωινή εφημερία θα είμασταν σε όλη την Αθήνα το μόνο νοσοκομείο για περιστατικά παθολογικά και Covid!!!
Αυτό δεν αποτελεί ακριβώς επίτευγμα σχεδιασμού αλλά πλήρη αποτυχία και άγνοια των πραγματικών συνθηκών.
Ώρα 21.000 βραδινή: Έχουν γίνει ήδη >25 εισαγωγές, περιμένουν ακόμα για εξέταση ασθενείς έξω από τα ιατρεία, οι γιατροί μου στα όρια παραφροσύνης, ο 6ος όροφος γεμάτος θετικά περιστατικά (και εκτός κλινικής covid) σε συνθήκες συνύπαρξης με κοινά περιστατικά, το νοσοκομείο γεμάτο παθολογικά περιστατικά, >70 ασθενείς συνολικά και βεβαίως η ομάδα συντονισμού αυτής της περίφημης κατάστασης ζήτησε εξιτήρια !!! μέχρι τις 11 το πρωί (ακόμα περιμένουμε ουσιαστική βοήθεια από άλλους γιατρούς και ενίσχυση). Και μέσα σε όλα αυτά και τηλέφωνα από γραφεία βουλευτών για παράπονα συγγενών ότι δεν είδαμε τους ασθενείς τους: Καλώς ήλθατε στην Ελλάδα κύριοι βουλευτές!
Μαζί με την θλίψη μου (και την ντροπή που αισθάνομαι) παρακαλώ όπως δεχτείτε την άμεση παραίτησή μου από τη θέση του διευθυντή του παθολογικού τομέα (ούτως ή άλλως διακοσμιτικό ρόλο και μόνο διαδραματίζω). Διατηρώ τη θέση του διευθυντή στην Α’ Παθολογική μόνο και μόνο για να μπορέσει να διατηρηθεί η λειτουργία της σε αυτή την κρίσιμη φάση.
Ο διευθυντής της κλινικής, Ι. Ιωαννίδης»

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .