Κυριακή, Μαρτίου 7

Κλέων Γρηγοριάδης: «Ο Λιγνάδης μάς εξιστορούσε τις φαντασιώσεις του, αλλά δεν μπορούσαμε να μιλήσουμε» (Βίντεο)


Αντεγκλίσεις δημιουργήθηκαν και σήμερα στη Βουλή με πρωταγωνιστή τον Δημήτρη Λιγνάδη. Ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνης Γεωργιάδης αναφερόμενος στον Κλέων Γρηγοριάδη διερωτήθηκε: «Σοκαρίστηκα από τη δήλωσή σας. Δηλώσατε για τον κ. Λιγνάδη ότι τα τελευταία 25 χρόνια έχει βουίξει ο τόπος ότι είναι ένας άρρωστος άνθρωπος και έχει παιδεραστικές τάσεις.

Θα ήθελα να σας ρωτήσω πώς αντέξατε 25 χρόνια ότι κάποιος είχε παιδεραστικές τάσεις και δεν τον καταγγείλατε σε κάποιον Εισαγγελέα  ώστε να προστατέψετε τα παιδιά; Η δήλωσή σας αυτή σας εκθέτει πάρα πολύ έντονα».

Η απάντηση του βουλευτή του ΜέΡΑ 25: «Η δήλωσή μου είναι σαφέστατη. Λέω ότι έχει βουίξει ο τόπος ότι είχε τέτοιες τάσεις και όσοι συνεργαστήκαμε μαζί του το γνωρίζουμε. Δεν μπορούσαμε όμως να πάμε σε κανέναν εισαγγελέα για να καταγγείλουμε κάποιον για τις φαντασιώσεις που εξιστορούσε. Οι φαντασιώσεις, κύριε υπουργέ, παραμένουν ελεύθερες. Αν γνωρίζαμε ότι ο Λιγνάδης ή άλλος προέβαινε σε κατά συρροήν παράνομες πράξεις θα πηγαίναμε στον Εισαγγελέα.

Δεν φανταστήκαμε ποτέ άλλωστε ότι οι τάσεις του θα έφταναν σε εγκληματικό επίπεδο. Να σας θυμίσω ότι η κυρία Μενδώνη ενώ έλεγε πως τον γνώρισε 3 μέρες πριν τον διορίσει είχε το θράσος να μας πει την περασμένη Παρασκευή ότι είναι απολύτως προσωπική της επιλογή».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .