Τρίτη, Μαρτίου 30

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ!!! ΚΑΙΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟΙ Λ@ΘΡΟ ΠΟΥ ΕΜΠΑΣΑΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΟΙ ΚΟΥΛΗΔΕΣ-ΚΟΡΙΝΘΟΣ ΜΑΖΙΚΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑΕΙ [ΒΙΝΤΕΟ]

δδ111

Σοβαρά επεισόδια εδώ και λίγα λεπτά στο ΠΡΟ.ΚΕ.ΚΑ Κορίνθου, όπου μέχρι κι αυτή την ώρα, οι παράνομοι μετανάστες, σύμφωνα με τo korinthostv.gr, που ζουν εντός των δομών του στρατοπέδου, έχουν βάλει φωτιά σε στρώματα και πετούν πέτρες  στους αστυνομικούς και πυροσβέστες, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.

Όλα ξεκίνησαν σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες όταν ένας νεαρός παράνομος μετανάστης έθεσε τέλος στη ζωή του, εντός του Κέντρου στην Κόρινθο. Οι περισσότεροι από τους 800 παράνομοι μετανάστες που βρίσκονταν εκεί, μετά την εξέλιξη εξεγέρθηκαν, ανάβοντας φωτιές και σπάζοντας διάφορα αντικείμενα

Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις για την άμεση καταστολή του φαινομένου.

Σύμφωνα με το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, η ένταση αποκλιμακώθηκε και μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί άλλοι τραυματισμοί, ενώ προκλήθηκαν ζημιές μέσα στο Κέντρο και διενεργείται έρευνα για να βρεθούν τα άτομα που τις προκάλεσαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .