Δευτέρα, Μαρτίου 1

Σωτήρια οδηγία για την επίθεση του κορωνοϊού

Σωτήρια οδηγία για την επίθεση του κορωνοϊού

Συνέντευξη: Σωτήρης Σκουλούδης

Εικονολήπτης: Νίκος Χριστοφάκης

Η καλύτερη «θεραπεία» (και) για τον Covid-19 δεν είναι άλλη από την πρόληψη ή η αντιμετώπιση του ιού από την πρώτη φάση του, δηλαδή κατά τα πρώτα 24ωρα από την προσβολή, έτσι ώστε να μετριαστεί ή να μηδενιστεί εγκαίρως το ιικό φορτίο στον οργανισμό και να ανασχεθούν οι αρνητικές επιπτώσεις και τα συμπτώματα, που υπό περιπτώσεις όπως είναι γνωστό μπορεί να οδηγήσουν μέχρι και στον θάνατο.

Αυτός ο τρόπος, δηλαδή ο έγκαιρος περιορισμός του ιικού φορτίου στον οργανισμό, φαίνεται ότι ήταν και το μυστικό της επιτυχίας για τον Περιφερειάρχη Αττικής και πρώην Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Αττικής, Γιώργο Πατούλη. Ο Περιφερειάρχης νόσησε πρόσφατα από κορωνοϊό, έπειτα από μια συνάντηση με κάποιον δήμαρχο που δεν φόραγε σωστά τη μάσκα, όπως εκτιμά, και τέθηκε αμέσως σε κατ' οίκον καραντίνα, ως όφειλε, για να προστατέψει τον εαυτό του και τους γύρω του.

Απομονωμένος στο σπίτι του, ακολούθησε όσα γνωρίζει πολύ καλά από την επιστήμη του, την Ιατρική, για να ενισχύσει το ανοσοποιητικό του σύστημα, δηλαδή καλή διατροφή, καλή ενυδάτωση, ξεκούραση του οργανισμού, πρόσληψη βιταμινών. Είχε όμως την τύχη, όπως μας λέει, να έχει στη διάθεσή του και μια «πατέντα» ενός Έλληνα ιατρού, η οποία, κατά πολύ σοβαρές ενδείξεις, ήταν και το «κλειδί» στην αποτελεσματική, έγκαιρη και εντελώς ανώδυνη αντιμετώπιση του κορωνοϊού από τον οργανισμό του, σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Ως εκ τούτου, ο Γιώργος Πατούλης μέσα σε 8 ημέρες έγινε εντελώς καλά, ενώ δεν πέρασε ούτε μια εμπύρετη ημέρα.

Πρόκειται για ένα εργαλείο-μηχανισμό καθαρισμού του ανώτερου αναπνευστικού συστήματος, μέσω της ρινικής εισαγωγής ενός διαλύματος με περιεκτικότητα σε χλωριούχο νάτριο. Δηλαδή, για τον ανώδυνο καθαρισμό του σπλαχνικού κρανικού και των ιγμορείων, στα σημεία δηλαδή όπου επωάζεται ο ιός κατά τις πρώτες ημέρες της προσβολής. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, ο καθαρισμός αυτός - ο Γιωργός Πατούλης έκανε τις πλύσεις δύο φορές την ημέρα - επιτυγχάνει τη δραστική μείωση του ιικού φορτίου, το οποίο τελικά περιορίζεται τόσο που η νόσηση γίνεται χωρίς συμπτώματα και όλα τα επακόλουθα...

Αυτή τη στιγμή, η Περιφέρεια Αττικής συμμετέχει σε ειδική έρευνα μαζί με το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο για να εξακριβωθεί και επιστημονικά η αποτελεσματικότητα αυτού του μηχανισμού. Τα αποτελέσματα αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

«Όταν κάποιος κατορθώσει να «κρατήσει» τον ιό στο ανώτερο αναπνευστικό, αυτό αποτελεί το εχέγγυο της ανώδυνης αποθεραπείας», εξηγεί ο Γιώργος Πατούλης, επισημαίνονται ότι η λύση για την αντιμετώπιση του Covid-19 πρέπει να ξεκινά από την πρωτοβάθμια περίθαλψη, καθώς όταν ο ασθενής καταλήγει στο νοσοκομείο, τα περιθώρια είναι πολύ περιορισμένα...

Ο Περιφερειάρχης Αττικής μίλησε στον φακό του zougla.gr για την εμπειρία του με τον κορωνοϊό, τον τρόπο αποθεραπείας, και μας επέδειξε τη φιλόδοξη αυτή πατέντα, που αναμένεται σε σύντομο χρονικό διάστημα, και αναλόγως του αποτελέσματος των ερευνών, να κυκλοφορήσει ευρέως στη χώρα μας, ώστε «να γίνουμε κι εμείς συμμέτοχοι στην παγκόσμια προσπάθεια για την προώθηση της αντιμετώπισης του Covid-19 κατ΄οίκον», όπως μας εξηγεί.

Δείτε τη συνέντευξη του Γιώργου Πατούλη και την επίδειξη της πατέντας:

 

 

 

https://www.zougla.gr/ygeia/article/sotiria-odigia-gia-tin-e

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .