Τρίτη, Μαρτίου 2

Μία παραίτηση με πολλές αναγνώσεις

Τα όσα συνέβησαν στην υπόθεση Λιγνάδη και οι αστοχίες της υπουργού Πολιτισμού, Λίνας Μενδώνη, προκάλεσε ταραχή και στο ΚΙΝΑΛ

Τα όσα συνέβησαν στην υπόθεση Λιγνάδη και οι αστοχίες της υπουργού Πολιτισμού, Λίνας Μενδώνη, προκάλεσε ταραχή και στο ΚΙΝΑΛ.

Τόσο στη Φώφη Γεννηματά, όσο και στους άλλους υποψήφιους προέδρους. Κι αυτό διότι ο Παύλος Γερουλάνος άδραξε την ευκαιρία για να θυμίσει στους πολίτες τι είχε συμβεί το 2012 και παραιτήθηκε. Τότε είχε γίνει η κλοπή στο μουσείο της Αρχαίας Ολυμπίας.

Και παρά το γεγονός ότι το θέμα αφορούσε εσωτερικές δυσλειτουργίες του μουσείου, ο Γερουλάνος ανέλαβε την ευθύνη και υπέβαλε την παραίτησή του στον τότε πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο. Μάλιστα, ο Γερουλάνος ακόμη και σήμερα χρησιμοποιεί ότι και οι πολιτικοί του αντίπαλοι αναγνώρισαν τη γενναιότητα. Κι όπως γίνεται αντιληπτό, τη συγκεκριμένη παραίτηση θα την ανεβάσει κατά την προεκλογική περίοδο.

Απλά θα πρέπει να θυμίσουμε ότι ένα μήνα πριν από τον Φεβρουάριο του 2012 και την κλοπή στο μουσείο της Αρχαίας Ολυμπίας, είχε γίνει κλοπή και στην Εθνική Πινακοθήκη. Οπότε δεν τον σήκωνε το κλίμα.

 .iapopsi.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .