Τρίτη, Μαρτίου 2

Ο ΝΟΜΠΕΛΙΣΤΑΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ LUC MΟΝΤΑGΝΙΕR ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΕΛΙΤ:«ΔΕΝ ΘΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΩ! ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΘΙΚΟ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ!»

Ο ΚΑΘ ΥΛΗΝ ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΙΟΛΟΓΟΣ ΝΟΜΠΕΛΙΣΤΑΣ ΣΕ ΠΑΛΙΟΤΕΡΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ
ΒΙΝΤΕΟ


Ο Luc Antoine Montagnier είναι ένας Γάλλος ιολόγος και κοινός αποδέκτης, με τους Françoise Barré-Sinoussi και Harald zur Hausen, του βραβείου Νόμπελ Φυσιολογίας ή Ιατρικής του 2008 για την ανακάλυψη του ιού της ανθρώπινης ανοσοανεπάρκειας. 

Ένας μεγάλος και ώριμος επιστήμονας ο οποίος δίνει συνέντευξη στο βίντεο και εξηγεί κάποια πολύ σημαντικά πράγματα όσον αφορά τα εμβόλια του κοροϊδοϊού.

Μερικά σημεία από τις δηλώσεις του Luc Montagnier:

«τα εμβόλια mRNA ήταν ένα μακροπρόθεσμο σχέδιο. Το να ζητούμε άμεσα αποτελέσματα από αυτά είναι λάθος διότι κινδυνεύουμε να έχουμε απρόβλεπτες συνέπειες, όπως καρκίνους»

«Είναι ανήθικο να χρησιμοποιούνται οι άνθρωποι ως πειραματόζωα. Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα συμβεί στις επόμενες γενιές από αυτά τα εμβόλια»

«Υπάρχουν αποτελεσματικές θεραπείες που είναι και φθηνές όπως η αζιθρομυκίνη,η υδροξυχλωροκίνη. Συνεπώς δεν είμαστε άοπλοι ωστόσο πρέπει να συνεχιστεί η έρευνα για την προέλευση του ιού ώστε να ξέρουμε τι πραγματικά συνέβη σε κάποια εργαστήρια πριν την εμφάνιση της πανδημίας»

«το εμβόλιο δεν είναι θεραπεία. Είναι μέθοδος πρόληψης αλλά όχι θεραπεία. Η έρευνα πρέπει να στραφεί προς την θεραπευτική αντιμετώπιση»

«Ανησυχώ καθώς υπάρχει μια απόκλιση των ελίτ ειδικά αυτών που μας κυβερνάνε. Αυτοί που αποφασίζουν τον περιορισμό μας δεν είναι ιατροί. Υπάρχει άγνοια της πραγματικότητας.»

«Αν ακολουθήσουμε τις ιδέες του Bill Gates θα είναι βλακεία»

«Αυτά που γίνονται σήμερα θυμίζουν όσα γίνονταν επί Στάλιν στην ΕΣΣΔ και φυλάκιζαν τους αντιφρονούντες σε ψυχιατρεία»

«Δεν θα εμβολιαστώ.Φυσικά και όχι.Εμβολιάστηκα όταν ήμουν….. παιδί»

ΔΕΙΤΕ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ!








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .