Σάββατο, Μαρτίου 13

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΠΤΩΧΕΥΣΑΜΕΝ.... - ΒΙΝΤΕΟ -

Το πολιτικό μας σύστημα φαίνεται να μας οδηγεί σε ... αχαρτογράφητους στενωπούς…  ελαφρά τη καρδία…

Δεν έχουν τέλος τα βίντεο που βλέπουν το φως της δημοσιότητας από τη νύχτα – κόλαση στη Νέα Σμύρνη.

Τα άγρια επεισόδια ξέσπασαν όταν ομάδα κουκουλοφόρων-μπαχαλάκηδων «αμαύρωσε» με ρίψεις μολότοφ την διαμαρτυρία των πολιτών κόντρα στην αστυνομική βία.

Ένα ακόμα βίντεο που δημοσιεύτηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καταγράφει έναν νεαρό άνδρα ο οποίος διαμαρτύρεται για τον αστυνομικό κλοιό που προσέγγισε τη νεαρή κοπέλα η οποία είναι φέρεται να είναι η ίδια που σε άλλα στιγμιότυπα δέχεται επίθεση από αστυνομικούς, και ένα χαστούκι μπροστά στην κάμερα του Kontra News.

O νεαρός φωνάζει «ε! αφήστε την κοπέλα! την κοπέλα!» και εκείνη τη στιγμή μια μηχανή της ομάδας ΔΡΑΣΗ ξαφνικά τον χτυπάει από πίσω ….

Ο νεαρός σηκώθηκε και προσπάθησε να διαφύγει, με τον οδηγό της μηχανής να ουρλιάζει σε συνάδερφό του : «πιάστον!».

ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε στο παρακάτω βίντεο που συνδυάζει δύο διαφορετικές λήψεις του ίδιου γεγονότος.

Ένας από τους ..αστυνομικούς παίρνει φόρα και χτυπάει με το σώμα του τη νεαρή κοπέλα που πλησίασε στο σημείο όπου γινόταν προσαγωγή, ενώ ένας συνάδερφός του αρχίζει να την κλωτσάει με μένος.

Η νεαρή φέρεται να είναι η κοπέλα που (στο πρώτο βίντεο), επιχειρή να την υπερασπιστεί ο νεαρός άνδρας που δέχτηκε το χτύπημα από τη μηχανή.

ΒΙΝΤΕΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .