Πέμπτη, Μαρτίου 11

Τον ΧΩΡΙΣΕ! “ΕΞΕΡΡΑΓΗ” η ΓΥΝΑΙΚΑ του Πετρου Φιλλιπιδη μετα τις νεες καταγγελιες (ολο το παρασκηνιο)


Τον ΧΩΡΙΣΕ! “ΕΞΕΡΡΑΓΗ” η ΓΥΝΑΙΚΑ του Πέτρου Φιλλιπίδη μετά τις νέες καταγγελίες (όλο το παρασκήνιο) . Μάλλον οι περισσότεροι από μας είμαστε ακόμα μουδιασμένοι. Έστω και αν υποψιαζόμασταν ότι και στο θέατρο συνέβαινε πάντα ότι και στην κοινωνία, δεν θέλουμε ίσως να τ’ ακούμε. Όχι για να κλείνουμε τα μάτια, όχι για να κωφεύουμε. Αλλά, δεν τα βρίκσουμε καθόλου ως ένα “γεύμα” κουτσομπολίστικο που σχολιάζουμε στο πεζουλάκι της παλιάς γειτονιάς. Έτσι κι αλλιώς η “γειτονιά”  μεγάλωσε!

Έγιεν αχανής. Το διαδύκτιο μας φέρνει όλους πιο κοντά αλλά και πιο “μακριά” μέσω της ανωνυμίας. Σ’ αυτή λοιπόν την γειτονιά συμβαίνει ότι συνέβαινε ανέκαθεν! Ο Πέτρος Φιλλιπίδης “τιμωρείται” αφού πρώτα καταδικάστηκε από την…γειτονιά!

Πετρος Φιλλιπιδης: Μου ελεγε: “Μην τολμησεις να το κλεισεις, ξερω που μενεις, θα με βρεις μπροστα σου, θα κανεις ο,τι σου λεω”.

Εκεί που ο αριθμός ήταν στις 103 και σχετικά ακίνδυνες από πλευράς νομικών επιπτώσεων καταγγελίες, προέκυψαν σύμφωνα με την ειδησεογραφία και άλλες που τον βάζουν σε νέες περιπέτειες. Θα μου πέιτε: Λίγες είναι αυτές;

Όχι βέβαια. Δυστυχώς όμως για τον Πέτρο Φιλλιπίδη, τα προβλήματα βαραίνουν κια αυξάνοται αντί να εκτονώνονται.

Κάτω από τις συνθήκες αυτές, δεν διαχειρίζεσαι τίποτα εύκολα!Δεν ήταν μία, δεν ήταν δύο, δεν ήταν τρεις η καταγγελίες. Ήταν…103! Δηλαδή, από που να προφυλαχθείς, για πόσες να δικαιολογηθείς, για πόσες να εξηγήσεις;

 

Τα πραγματα εφτασαν στο απροχωρητο. Το μυαλο κουραστηκε. Λυση;

Πιστεύετε να υπάρχει λύση σ’ αυτό το τσουνάμι; Σε ΤΕΝΤΩΜΕΝΟ σχοινί οι σχέσεις με τη γυναίκα του!

Ναι, καλα διαβασατε. Ποσο ν’ αντεξουν ολη αυτη την βοη; Ολον αυτον το καταιγισμο καταγγελιων;

Δεν είναι μία, δεν είναι δύο! Πόσο να δικαιολογηθεί ο Πέτρος Φιλλιπίδης και πόσο να τον διακιολογήσει ή να τον αθωώσει η σύζυγος του;

Σύμφωνα με πληροφορίες δεν έχουν χρόνο να διαχειριστούν ακόμα τόση ένταση.

Όμως όσο παραμένουν στον ίδιο χώρο μέχρι να δουν πως ακριβώς θα χωρίσουν οι δρόμοι τους, τόσο δυσκολότερη γίνεται η κατάσταση!

ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ ΕΠΙ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΩΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΛΛΗΛΟΣΤΗΡΙΞΗΣ.

Όσα όμως και σχεδιάζουν δυο άνθρωποι, είναι τόση η υπερπληροφόρηση, που έχουν βουλάξει σ’ έναν ωκεανό και το μυαλό παλέυει να βρει κάπου να πιαστεί.

Προφανώς η επιλογή να μην ανακοινώσουν κάτι σε τόσο δύσκολες στιγμές είναι και ασπίδα προστασίας για τους ίδιους.

Αφου καλο ειναι να μην δεοϊξουν διασπαση παρα τα τοσα …διασπαστικα που “χτυπουν” σαν πολυβολο το ζευγαρι!

Οι φήμες που θέλουν να μετακομίζει δεν ισχύουν αφού ο ηθοποιός είναι τόσο διάσημος ώστε όπου κι αν πάει δεν μπορεί να μην αντιμετωπίσει τα…βλέμματα του κόσμου!!!

ΠΑΝΤΩΣ ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΕΚΚΡΥΘΜΗ, ΑΛΛΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΝΤΟΝΗ.

ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΦΑΝΤΑΣΙΑ, ΑΦΟΥ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΑΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΟΥ, ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΓΚΗ Ν’ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΠΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠ’ ΟΣΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΟΜΩΣ ΠΩΣ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΩΝ;

Πως να πιστέψεις πως όλες είναι κατευθυνόμενες, προιόν μίσους, ζήλειας ή εμπάθειας για τα τόσα χρόνια διασημότητας;

Επειτα, ειναι και οι πολυμετωπικες καταγγελιες.

Δεν είναι μόνο οι ηθοποιοί. Είναι μέχρι και η ταξιθέτρια.

Οι πρώην μαθήτρια που πήγε απλά για να το συγχαρεί.

Και δεν σταματάνε οι σοκαριστικές περιγραφές που δείχνουν έναν άνθρωπο γεμάτο υπεροψία, αλλαζονεία …

Αν όλο το θέατρο έχει αποφασίσει να καταστρέψει τον Πέτρο Φιλλιπίδη, αυτό, ούτε ο ίδιος θα μπορεί να το πιστέψει. Πόσο μάλλον να το αντικρούσει!

…συνεχίζεται!

Διαβάστε επίσης:Εκτός από τις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση ή κακοποίηση υπήρξε και μια άγνωστη υπόθεση στο ευρύ κοινό το 2016 σχετικά με την παράσταση «Μπακαλόγατος» του Πέτρου Φιλιππίδη.

Ας θυμηθουμε τι συνεβη!

Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΥ ΜΟΥΣΙΚΟΣΥΝΘΕΤΗ ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΟΥΖΑΚΗ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟ 1963 ΕΙΧΕ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΤΟΥ 2016.

ΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΛΙΠΙΔΗΣ: “ΟΠΩΣ ΗΜΟΥΝ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΡΥ ΚΑΙ ΜΥΩΔΕΣ ΣΩΜΑ ΤΟΥ, ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΒΙΑΙΗ ΚΙΝΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΓΟΝΑΤΑ ΤΟΥ”

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης αφού ανέβασε την παράσταση στο θέατρο «Μουσούρη» το 2007, εμείς ως οικογένεια του μουσικοσυνθέτη δεν πήραμε ποτέ τα πνευματικά δικαιώματα από τη μουσική.

Και αυτό γιατί ο κ. Φιλιππίδης ισχυρίστηκε στην ΑΕΠΙ τότε ότι είχε γίνει διασκευή.

Εμείς τρέξαμε αμέσως στην ΑΕΠΙ και ζητήσαμε να μάθουμε τι συμβαίνει.

Μας είπαν λοιπόν, ότι ο κ. Φιλιππίδης είχε κάνει διασκευή και άρα δεν θεωρούνταν μουσική του Γιώργου Μουζάκη» είχε πει η Άννα Μουζάκη.

«Νιωθω πραγματικα ντροπη να απαλειφουν ακομα και το ονομα του συζυγου μου.

Δεν υπάρχει περίπτωση αναβολής. Θα παραστώ και εγώ στο δικαστήριο, για να υπερασπιστώ το έργο του συζύγου μου, καθώς και το όνομά του. Διεκδικούμε τα νόμιμα και τίποτα περισσότερο».

ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗ….
ΤΙ ΕΛΕΓΕ ΤΟΤΕ Ο ΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΔΙΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΜΠΑΚΑΛΟΓΑΤΟΥ;

«Στην διασκευή έχουν αλλάξει κάποιοι χώροι, ενώ έχουν προστεθεί μερικές ατάκες, οι οποίες ωστόσο δεν «προδίδουν» το έργο. Η εποχή έχει διατηρηθεί, απλώς το έργο προσαρμόστηκε για τη θεατρική σκηνή.

Πετρος Φιλλιπιδης: “Λογω των απειλων του ενιωθα οτι δεν ειχα αλλη επιλογη. Ημουν σε πανικο”

Στην εναρξη υπαρχει μια προβολη που ξεκινα απο το σημερα και γυρναει στο 1963 με ευρηματα που δενονται με την επι σκηνης δραση.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΖΗΚΟ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΤΟ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ, ΓΥΡΝΑΜΕ ΠΙΣΩ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΠΟΧΕΣ ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΙ ΕΦΤΑΙΞΕ ΚΑΙ ΤΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.

Δεν θέλω να ξεχάσει το κοινό την ταινία, αλλά στη σκηνή αντί για τον Ζήκο θα δει τον εγγονό του».

…και η παγωμάρα
Όταν ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Πρω1νό, της Φαίη Σκορδά μίλησαν με τον Πέτρο Φιλιππίδη για τα επαγγελματικά νέα του ηθοποιού και τα σχέδιά του.

Κατα τη διαρκεια της συνεντευξης λοιπον ειπωθηκαν πολλα για την επικαιροτητα και οχι μονο.

ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΗΣΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟ, Η ΦΑΙΗ ΣΚΟΡΔΑ ΡΩΤΗΣΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ «ΜΠΑΚΑΛΟΓΑΤΟΣ» ΚΑΙ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΒΕΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ.

«Να ρωτήσω κάτι τελευταίο; Αν θέλεις να πεις κάτι, δεν ξέρω τι έχει γίνει. Με τον Μπακαλόγατο κάτι έχει γίνει;» ρώτησε η Φαίη Σκορδά και ο Πέτρος Φιλιππίδης απόρρησε.

Πετρος Φιλλιπιδης: Φοβομουν να βγω εξω μονη μου…Ετρεμα καθε φορα που χτυπουσε το κινητο μου οτι θα ειναι παλι αυτος

«Τι έχει γίνει με τον Μπακαλόγατο;» είπε αφήνοντας την παρουσιάστρια σε αμηχανία.

«Τίποτα εντάξει άσ΄ το» είπε η Φαίη Σκορδά αφήνοντας το στην άκρη. «Ταράχτηκα! Επιτυχία έχει γίνει» συμπλήρωσε ο Πέτρος Φιλιππίδης και το θέμα έμεινε εκεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .