Τρίτη, Μαρτίου 30

“ΗΛΙΘΙΟΙ, ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΙΔΕΑ ΑΠΟ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ”! ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΟΥΣΑΝ, ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΔΙ – ΑΙΣΧΡΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΠΟΥ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΑΦΩΝΙΑ ΣΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

Ούτε μήνυμα μέσω “social media” δεν έστειλε η Καγκελάριος για να μην δυσαρεστήσει τους Τούρκους στρατηγικούς εταίρους… Και έχει το θράσος να μας “την λέει” ο πρέσβης….
4884186

Με ένα απίστευτο εφεύρημα ο Γερμανός πρέσβης στην Αθήνα, Έρντστ Ράιχελ, προσπάθησε να περάσει δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα και να περάσει στην αντεπίθεση.

Αφού πρώτα μας εξήγησε “ότι κάναμε λάθος που ασκήσαμε κριτική στην μη αποστολή συγχαρητηρίου μηνύματος για την επέτειο της 25ης Μαρτίου από την Α. Μέρκελ” στην συνέχεια μας ζήτησε και τα ρέστα!

Πώς δικαιολογήθηκε ο Γερμανός πρέσβης

Όπως ανέφερε σε ανάρτησή του στο Twitter o κ. Ράιχελ, «η κριτική ότι η καγκελάριος Μέρκελ δεν έστειλε συγχαρητήριο μήνυμα οφείλεται σε προφανή έλλειψη γνώσης των διπλωματικών πρακτικών».

Δηλαδή μας μαλώνει(!) κιόλας για την “έλλειψη γνώσης διπλωματικών πρακτικών”!

Επιπρόσθετα σημείωσε πως ο Γερμανός πρόεδρος και επικεφαλής του κράτους, Φρανκ-Βάλτερ Σταϊνμάγερ «έστειλε θερμά συγχαρητήρια» προς την Αθήνα.

Τέλος ανέφερε είπε πως «Αν η Γερμανία είχε προσκληθεί (σ.σ. εκδηλώσεις) ο πρόεδρος θα εκπροσωπούσε τη χώρα».

Ποια η αλήθεια – Τι έπραξαν οι άλλες χώρες

Αν ίσχυε αυτό τότε για παράδειγμα η Μεγάλη Βρετανία η οποία προσκλήθηκε και εκπροσωπήθηκε με τον διάδοχο του θρόνου πρίγκιπα της Ουαλίας Κάρολο δεν θα είχε κανένα λόγο να έχει και μήνυμα από τη βασίλισσα Ελισάβετ και δήλωση από τον πρωθυπουργό Μπόρις Τζόνσον.

Να μην πούμε καλύτερα τι έγινε με την Γαλλία ή ακόμη και με την Ρωσία.

Να μπούμε τώρα στη διαδικασία να του εξηγήσουμε πόσο “μεγάλη ευρωπαϊκή πολιτική προσωπικότητα” είναι ο Φραντς Βάλτερ Σταϊνμάγερ και γιατί, δεν έχει νόημα.

Ούτε μήνυμα μέσω “social media” δεν έστειλε η Καγκελάριος για να μην δυσαρεστήσει τους Τούρκους στρατηγικούς εταίρους… Και έχει το θράσος να μας “την λέει” ο πρέσβης….

 https://www.makeleio.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .