Δευτέρα, Μαρτίου 29

Πλήρες αδιέξοδο σε όλα τα θέματα απο τη κυβέρνηση. Ο κορωναϊός θα τη ρίξει.

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ “ΕΙΔΙΚΟΣΣΣ” ΑΠΕΤΥΧΑΝ

  • Οι μάσκες περιορίζουν την μεταφορά του ιικού φορτίου όπως τα εμβόλια, μόνο που δεν πεθαίνεις απο αυτές ενώ ανταποκρίνονται σε όλες τις παραλλαγές του ιού. Εγκληματικό λάθος όσων της επιτροπής επι μήνες δεν ήθελαν τις μάσκες αλλά και όσων υποστηρίζουν ακόμη πως δεν κάνουν τίποτα. Είτε ηθελημένα είτε όχι στηρίζουν αυτούς που θέλουν στην Ελλάδα να πουλάνε εμβόλια.
  • Οπως σας έχω ήδη αποδείξει με άρθρα μου στο zcode-gr, η επιτροπή δεν ξέρει απο lockdown και απο ειδικά μέτρα. Το τωρινό lockdown με τις συνθήκες που γίνεται έχει χάσει το νόημα του. Αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να ανοίξει το παρόν lockdown με τρόπο αδαούς έστω και αν ήταν λάθος απόφαση εξαρχής.
  • Θεωρώ το πιστοποιητικό για τον κορωναϊό όχι μόνο αποτυχία αλλά και έγκλημα. Προφανώς δεν μιλάω μόνο για το θέμα της ισότητας και των συνταγματικών δικαιωμάτων που θίγονται αλλά για κάτι μεγαλύτερο.

Oι έξυπνες εκφράσεις και οι ατάκες στη Βουλή κάθε τόσο δεν λύνουν τα προβλήματα της εξωτερικής πολιτικής, της οικονομίας, της ανάπτυξης και του κορωναϊού. Η πολιτική ελίτ της χώρας μας αποδεικνύεται ένα γυφταριό!

Aν αυξηθούν υπερβολικά οι θάνατοι στην Ελλάδα απο τον κορωναϊό, πέφτει η κυβέρνηση. Τα καθημερινά γεγονότα δείχνουν πως θα υπάρξει παράταση του αδιεξόδου και κλείσιμο του τουρισμού. Ολα δείχνουν προς εκλογές. Μητσοτάκης τέλος και απο κυβέρνηση και απο ΝΔ. Τα έκανε σκατά.

Οι προσκλήσεις Ιωαννίδη να πεί τη γνώμη του στα ΜΜΕ του Μωυσή, πέραν του να αγοράζει η Ελλάδα τέστς που προτείνει, λειτουργούν σαν βαλβίδα ασφαλείας για τον Κικίλια και την επιτροπή. Να μπορούν δηλαδή να πούν, πως δεν υπήρξε άλλη λύση. Λύση όμως και υπήρξε και υπάρχει.

Η λύση θα στοιχίσει τη θέση του Μητσοτάκη… αλλοιώς οι νεκροί θα κάνουν διαδήλωση στη Βουλή. Πάμε στοίχημα;

Μεγάλο λάθος ο εμβολιασμός στο Ισραήλ.

Συνιστούμε για μελέτη:

  1. Η Ιαπωνία χωρίς lockdown και εμβολιασμό μπροστά απο το Ισραήλ στην αντιμετώπιση του κορωναϊού
  2. Είναι πολύ επικίνδυνος ο εμβολιασμός πάνω απο ένα όριο. Αδιάβαστη η επιτροπή πάλι.

 https://zcode-gr.blogspot.com/2021/03/blog-post_15.html

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .