
“Ο Γιώργος Μαρίνος πάντρεψε τους γονείς μου και με βάφτισε κιόλας”, αποκαλύπτει ο Κωνσταντίνος Δανίκας από τις Άγριες Μέλισσες.
Οι παρουσιαστές τον ρώτησαν σχετικά με την πολυετή απουσία του γνωστού καλλιτέχνη από τα φώτα της δημοσιότητας και ο Κωνσταντίνος Δανίκας έδωσε την απάντησή του:
«Λόγω συνεργασίας με τον πατέρα μου, ο Γιώργος Μαρίνος πάντρεψε τους γονείς μου και με βάφτισε κιόλας. Δεν έχουμε καμία σχέση, ούτε εγώ ούτε η οικογένειά μου. Εγώ νομίζω ότι ο Γιώργος Μαρίνος επίτηδες θέλει να μείνει στην καρδιά του κόσμου ως ο Γιώργος Μαρίνος που ξέρουμε, ο showman, ο τραγουδιστής, ο ηθοποιός. Μάλλον γι’ αυτό το λόγο έχει χαθεί.
Δεν ξέρω αν ο άνθρωπος είναι καλά, αν συμβαίνει οτιδήποτε, κανένας δεν γνωρίζει. Τουλάχιστον από τον δικό μου κύκλο δεν γνωρίζει κανείς. Τελευταία φορά τον είδα σε μια θεατρική παράσταση πριν από πάρα πολλά χρόνια.