Τρίτη, Μαρτίου 16

Βαλέρια Κουρούπη: Συγκατοικώ με τον πρώην σύζυγό μου για οικονομικούς λόγους

H Βαλέρια Κουρούπη φιλοξενήθηκε το βράδυ της Παρασκευής (12/03) στην εκπομπή «Χιούστον το λύσαμε» και μεταξύ άλλων μίλησε για τον χωρισμό με τον πρώην σύζυγό της, Νίκο Ξύδη, με τον οποίο συνεχίζουν και συγκατοικούν. Πριν από περίπου δύο χρόνια, η γνωστή ηθοποιός χώρισε από τον πρώην σύζυγό της, γιο της σπουδαίας ερμηνεύτριας Ελένης Βιτάλη, μετά από 20 χρόνια σχέσης και την απόκτηση ενός παιδιού.

«Συγκατοικούμε κι όσο κι αν συμπαθιόμαστε είναι πάρα πολύ παράδοξο… Έχουμε ένα παιδί κι είμαστε πάνω κάτω. Είναι κάπως διαμορφωμένος ο χώρος, και δεν είμαστε τελείως μαζί, έχουμε και κοινούς χώρους. Δεν θα φέρουμε κάποιον καινούριο σύντροφο. Τα προβλήματα που προκύπτουν είναι πολύ περισσότερο από αυτό που ρωτάς. Είναι πολύ δύσκολο γιατί όταν αποφασίζεις να τελειώσεις μία κοινή ζωή με κάποιον, πρέπει να την τελειώσεις. Μένουμε μαζί για πάρα πολλούς πρακτικούς κι οικονομικούς λόγους και γιατί μας βρήκαν καταστροφές με όλα αυτά που συνέβησαν και δεν μπορούμε να το υποστηρίξουμε. Όταν έχεις ένα παιδί δεν ρισκάρεις να μην μπορείς να του πάρεις γάλα για να πληρώσεις το νοίκι». Την ίδια αποκάλυψη είχε κάνει και στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου στο Open.

Στην εκπομπή «The 2night show» η Βαλέρια Κουρούπη είχε πει για τον χωρισμό της: «Έχουν περάσει 20 χρόνια στη σχέση μου με τον Νίκο, δηλαδή μεγαλώσαμε μαζί. Είναι η οικογένειά μου. Σαν σχέση ανθρώπων δεν τελειώνει. Εμείς διαμορφωθήκαμε από παιδιά 25 χρόνων. Πιστεύω ότι θα είμαστε πάρα πολύ καλοί φίλοι κάποια στιγμή. Καλοί φίλοι δεν είμαστε ακόμα, αλλά είμαστε δύο άνθρωποι που σεβόμαστε, αγαπάει και καλύπτει ο ένας τον άλλον και πρακτικά. Θα με ενδιέφερε πολύ να ακούσω τη γνώμη του. Τον σέβομαι πολύ τον Νίκο και τον εκτιμώ. Ρωτώ τη γνώμη του και στη δουλειά και στα θέματα του παιδιού μας» είχε δηλώσει η ηθοποιός.

Στον Γρηγόρη είχε μιλήσει και για τη συνεργασία της με τον θείο της, Γιάννη Μπέζο, στη νέα κωμωδία του ΑΝΤ1 «Παρουσιάστε!». «Δεν ξέρω αν ταιριάζουμε ή αν γαλουχήθηκα μαζί του, καθώς εγώ έμαθα την τηλεόραση και την κωμωδία μαζί του. Είναι άνθρωπος που λέει τη γνώμη του. Μπορεί να διαφωνώ κάποιες φορές, αλλά θαυμάζω τα δημόσια πρόσωπα που δεν φοβούνται να λένε τη γνώμη τους. Δεν είναι αυστηρός. Μόνο στις δουλειές γιατί είναι τελειομανής, αλλά δημιουργεί εξαιρετικό κλίμα εργασίας. Είναι εμπνευστικός. Το πλήρωσα πολύ ότι είμαι η ανιψιά του για δύο λόγους. Έλεγαν: «τι ανάγκη έχεις εσύ; θα βρεις δουλειά» που δεν είναι έτσι και νόμιζαν ότι τα βρήκα όλα εύκολα» είπε αναφέρει η ταλαντούχα ηθοποιός.

.aftodioikisi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .