Δευτέρα, Μαρτίου 8

Τσουνάμι καταγγελιών κατά της κυβέρνησης. Διαβάστε τι στέλνει ο κόσμος ρίχνοντας “τούρτα” στα μούτρα του Μαξίμου: “Θα φάτε το ξύλο που ζητάτε”

mitsotakis

Συνεχόμενες καταγγελίες για την κυβέρνηση έρχονται στο mail μας, για τον τρόπο που λειτουργεί σε διάφορους τομείς. Επιστρεπτέα προκαταβολή,  φόροι, τηλεκπαίδευση. Και πού δεν υπάρχει παράπονο από τον Κούλη και την παρέα του.

Πάρτε μια γεύση από αυτά που έρχονται στην εφημερίδα μας:

“Έχω τουριστική επιχείρηση στο Βόλο με ιστιοπλοϊκό σκάφος. Μας ήρθε χαρτί να πληρώσουμε φόρο πλοίων ποσού 1000 ευρώ..! την στιγμή που μέχρι πέρυσι πληρώναμε 60 ευρώ..! Επίσης εξακολουθούμε να πληρώνουμε και άλλο φόρο τον λεγόμενο ΤΕΠΑΙ ο οποίος είναι άλλα 700 ευρώ..!


Το θεωρούμε ληστεία από πλευράς της κυβέρνησης. Δεν έχουμε πάρει χρήματα από δραστηριότητα λόγω της κατάστάσης και μας αυξάνουν ληστρικά τους φόρους. Προσπαθώ να βρώ μία άκρη διότι δεν υπάρχουν χρήματα και βρισκόμαστε σε απόγνωση”.

Επιστρεπτέα προκαταβολή 

“Δεν πήραμε επιστρεπτεα προκαταβολή 6 ποιος θα μας πληρώσει τώρα τους λογιστές που μας έκαναν την αίτηση; Ποιος θα πληρώσει τα έξοδα μας; Ο κύριος Σταϊκούρας η ο πρωθυπουργός; Σαν δεν ντρέπονται οι ψεύτες!! Αλλά έφτασε η ώρα που θα πάνε σπίτι τους!!! Εκλογές τώρα!!!!! Ξεφτιλες!!!! Μόνο στα παράθυρα ξέρουν να βγαίνουν γραβάτα κ ψέματα μόνο αυτό ξέρουν”!

Τηλεκπαίδευση

“Μπορεί η κα. Κεραμέως να ισχυρίζεται ότι όλα «βαίνουν καλώς» με την τηλε-εκπαίδευση των μαθητών όλων των σχολείων, σήμερα όμως, ημέρα Δευτέρα, 08.03.2021, ήρθε και το “e-class” ή αλλιώς “ηλεκτρονική τάξη”, να διαψεύσει τους ανωτέρω ισχυρισμούς της! Λόγω βλάβης στον κεντρικό κόμβο της υπηρεσίας που εξυπηρετεί την Αττική (συμπεριλαμβανομένης και της Αθήνας) καθώς και τη Στερεά Ελλάδα, τόσο οι μαθητές, όσο και οι καθηγητές, αδυνατούν – από νωρίς το πρωϊ και καθόλη τη διάρκεια της ημέρας – να εισέλθουν στην προαναφερθείσα “πλατφόρμα”, προκειμένου να αναρτήσουν την απαιτούμενη ύλη, καθώς και τις εκπονηθείσες ασκήσεις τους, με σκοπό να διεξαχθή ομαλά και χωρίς προβήματα, η εκπαιδευτική διαδικασία. Η τελευταία διδακτική ώρα Γυμνασίων & Λυκείων πλησιάζει ήδη στη λήξη της, και ακόμα το πρόβλημα δεν έχει επιδιορθωθεί.

Για τα εμβόλια 

“Έχω αρχίσει να πιστεύω ότι αυτοί που δημιούργησαν τον ιό Covid 19 και τον άπλωσαν στον κόσμο μέσω βάσης αεροδρομίων, είχαν σκοπό αυτό που θα συμβεί σε λίγους μήνες παγκόσμια,δηλαδή είχαν σκοπό την μετάλλαξη του ιού μέσω του εμβολιασμού που γίνεται από διάφορες εταιρείες. Ώστε να αρχίσουν να πεθαίνουν άνθρωποι από επιπλοκές στα ζωτικά όργανα και να συνεχίσουν να μεταδίδουν τον μεταλλαγμένο ιό σε ανθρώπους που είναι υγιείς και δεν έχουν κάνει κανένα εμβόλιο. Εγώ προσωπικά προσπαθώ να αποφύγω το εμβόλιο για τους ευνόητους λόγους, δεν είμαστε πειραματόζωα και δεν θέλουμε να χαλάσουμε το DNA μας για τις επόμενες γενιές που θα φέρουμε στον κόσμο. Δεν είναι τυχαίο που έχουν ξεκινήσει να φτιάχνουν ξενοδοχείο στο διάστημα, έχουν βάλει σκοπό οι μασόνοι να φύγουν από τον πλανήτη γη, αφού παγκόσμια στον πλανήτη μας θα είναι μολυσμένοι από την μετάλλαξη του Covid”.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .