Τετάρτη, Μαρτίου 24

Κερδάμε και με Κυριάκο…

  «Δυστυχώς… τον ήπιαμε ξανά μανά αδέρφια», χαρακτηρίζοντας την κυβέρνηση ως «γαλάζιο Σύριζα», και άλλα πολλά παρόμοια που δεν δύνανται να δημοσιευτούν.

Κερδάμε και με Κυριάκο…

Του Strange Attractor
antinews.gr

Πριν από ενάμιση και κάτι χρόνο, ο πάντα σοφός λαός έδωσε αυτοδυναμία στη Νέα Δημοκρατία του Μητσοτάκη προκειμένου να μπει ένα τέλος στις πολιτικές σαχλαμάρες του Σύριζα που επί πέντε σχεδόν χρόνια αποδομούσε συστηματικά τον κοινωνικό και οικονομικό ιστό της χώρας.

Έτσι τουλάχιστον νόμιζε (ο σοφός λαός).

Σήμερα, εκτός από τους ιδιοτελείς κομματόσκυλους ΟΦΑ, τους επαγγελματίες χειροκροτητές, τα αντικειμενικά ΜΜΕ, και τους διορισμένους μετακλητούς, πολλοί από όσους έδωσαν την αυτοδυναμία στον Κυριάκο είναι εκείνοι που λένε «δυστυχώς… τον ήπιαμε ξανά μανά αδέρφια», χαρακτηρίζοντας την κυβέρνηση ως «γαλάζιο Σύριζα», και άλλα πολλά παρόμοια

που δεν δύνανται να δημοσιευτούν.

Μια απλή συζήτηση με έναν απλό άνθρωπο εύκολα αποδεικνύει τα παραπάνω, ασχέτως των κορεατικού τύπου δημοσκοπήσεων που δημοσιεύονται κάθε τόσο.

Έτσι λοιπόν σήμερα, εκτός από την πανδημία που μοιάζει να νίκησε το «επιτελικό κράτος» κατά κράτος…

Εκτός από την οικονομία που πάει για ολική κατάρρευση…

Εκτός από τους Τούρκους, που μας παίζουν με τους δικούς τους ρυθμούς κατά το δοκούν…

Εκτός από το περίφημο «μακεδονικό» που μπήκε στις καλένδες μέχρι να ξεχαστεί τελείως, με τους Σκοπιανούς στο ενδιάμεσο να πανηγυρίζουν…

Εκτός από το «μπόλιασμα», που συνεχίζεται απρόσκοπτα σαν να μην πέρασε ούτε μια μέρα από τις ηρωικές εποχές που οι Κουράκης, Μουζάλας και η … Σία(!) υποδέχονταν τους ικέτες στις ακτές των νησιών, φορώντας πορτοκαλί σωσίβια, αγκαλιά με τις θρυλικές γιαγιάδες που θα έπαιρναν το Νόμπελ…

Εκτός από την πρωτοφανή «επίταξη», «επιστράτευση» ιδιωτών (ακόμη και 60ρηδων) γιατρών στα δημόσια νοσοκομεία…

Εκτός από τα χίλια μύρια, που συμβαίνουν καθημερινά, με μόνους ευχαριστημένους τα ΜΜΕ που λέγαμε, και τους φίλα προσκείμενους στην οικογένεια επιχειρηματίες… έχουμε και άλλα «δευτερεύοντα», που όμως θυμίζουν τις απατηλές προσδοκίες πολλών ψηφοφόρων του Κυριάκου, που χάθηκαν στον ορίζοντα σαν σκόνη στον άνεμο.

Αναφέρομαι σε δυο ενδεικτικές ειδήσεις των τελευταίων ημερών, που όμως δεν έτυχαν της προσοχής που τους έπρεπε, μιας και ο πολύς κόσμος είναι απασχολημένος με την καθημερινή μιζέρια του, και τα ΜΜΕ απλά «δουλεύουν» για τη δεύτερη, ή τρίτη δόση της γενναιόδωρης λίστας Πέτσα.

Έτσι λοιπόν, ένας 38χρονος που καταδικάστηκε τελεσίδικα το 2010 σε ισόβια (χα χα χα) για την εν ψυχρώ δολοφονία ενός ψυχιάτρου, αφέθηκε ελεύθερος πριν από ένα μήνα με βάση τον περίφημο φιλάνθρωπο νόμο Παρασκευόπουλου, προφανώς σωφρονισμένος.

Και τι έκανε;

Μέσα σε αυτό το μήνα, παριστάνοντας τον «ασφαλίτη», βίασε και λήστεψε τρεις γυναίκες.

Ίσως το έκανε και σε άλλες, που όμως δεν είχαν το θάρρος να το καταγγείλουν.

Και βεβαίως συνελήφθη (η αστυνομία μας είναι ικανότατη, όταν θέλει, ή όταν την αφήνουν).

Για να ξαναοδηγηθεί στον εισαγγελέα προκειμένου να αφεθεί ελεύθερος… μια φράση που ακούγεται αστεία, αλλά δυστυχώς αποτυπώνει την πραγματικότητα στη μπανανία μας, ή αλλιώς σε αυτή τη Ντίσνεϊλαντ της ανομίας και της ατιμωρησίας στην οποία ζούμε.

Μια ανομία και ατιμωρησία θεσμοθετημένη, που άσχετα ποιος κυβερνά, ζει και βασιλεύει.

Βέβαια, ποιος νομοθέτης ασχολείται με αυτά τα τριτεύοντα που ταλανίζουν τον μέσο απλό πολίτη, και που υποσκάπτουν το κοινό περί δικαίου αίσθημα;

Κανείς. Αυτοί προστατεύονται, διαθέτουν αστυνομικές φρουρές όλο το 24ωρο, και μάλιστα κάποιοι(ες) εξ αυτών, αν και απλοί βουλευτές διαθέτουν μέχρι και συνοδευτικά οχήματα!!!!

Μια άλλη είδηση, που επίσης πέρασε στα ψιλά και δεν σχολιάστηκε δεόντως, αφού τα ΜΜΕ είναι απασχολημένα με τον Λουράντο και με το αν θα πρέπει οι χίπστερς με τις γενειάδες να φορούν μονή ή τριπλή μάσκα, είναι και η εξής:

Η εκμετάλλευση πόρνης ΔΕΝ αποτελεί πλέον αξιόποινη πράξη!

Το ξέρατε;

Αν όχι, τώρα το μάθατε (και αυτό).

Γιατί; Διότι βάσει του τελευταίου ποινικού κώδικα (1/7/19) η εν λόγω πράξη κατέστη «ανέγκλητη», και καταργήθηκε ως ποινικό αδίκημα.

Ή αλλιώς… η χαρά των μαστροπών και των νταβατζήδων.

Μια ταιριαστή περιγραφή της κυβέρνησης δηλαδή, που για άλλα την ψηφίσαμε και άλλα μας επιφύλαξε.

Η είδηση αυτή ήρθε στο φως με αφορμή την αθώωση από τον Άρειο Πάγο συμπαθούς Αλβανού υπηκόου, ο οποίος είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση 2 ετών (με αναστολή, κλασικά) για εκμετάλλευση πόρνης.

Συνεπώς, τώρα είναι ελεύθερος με τη βούλα του νόμου, μαζί με όποιον άλλον φέρελπι νέο ψάχνει για επιχειρηματικές ευκαιρίες, να ξεκινήσει μια νέα καριέρα στον χώρο της «συνοδείας», κλπ.

Άρα, δεν είναι μόνο τα νυχάδικα ο βασικός πυλώνας της οικονομίας μας, εξ ου και το μεγάλο ντέρτι του υπουργού Υπανάπτυξης να τα ανοιγοκλείνει κάθε τόσο, αλλά υπάρχουν και άλλοι τομείς με ευκαιρίες start up στους οποίους θα μπορούν να δραστηριοποιηθούν οι νέοι μας.

«Προσεχώς Ελληνίδες» δηλαδή, μπορεί και με κρατική επιδότηση-ενίσχυση, ή κάτι τέτοιο… θα μας το πει ο Σκέρτσος.

Εν κατακλείδι: ΚΕΡΔΑΜΕ και με Κυριάκο!

Ποιος μας πιάνει;

ΥΓ-Και εκεί που κάποιοι κάνανε μεγαλεπήβολα σχέδια για μαζικές αφίξεις των εμβολιασμένων Βρετανών στη χώρα μας, που θα τόνωναν τον τουρισμό, βγαίνει ο Μπόρις Τζόνσον και απειλεί με πρόστιμο 5.000 λιρών όποιον Βρετανό βγει από τα σύνορα…

Δεν πειράζει, ίσως κάνουμε καμιά βαρυσήμαντη τουριστική συμφωνία με τη Σομαλία ή το Μπαγκλαντές…

ΥΓ2-Γελάω με τη ψυχή μου βλέποντας στα σόσιαλ μύδια κάποιους οι οποίοι νυχθημερόν βρίζουν το δημόσιο, και απαιτούν την άμεση απόλυση των Δ.Υ. να πανηγυρίζουν με το σθένος της κυβέρνησης που επίταξε ιδιώτες γιατρούς για να στελεχώσουν το… δημόσιο.

Μου θυμίζουν όλους εκείνους, που έβριζαν το δημόσιο, και με την πρώτη ευκαιρία έσπευσαν να διοριστούν μετακλητοί (στο δημόσιο).

Εν τω μεταξύ οι πιο σκληροί πολέμιοι των Δ.Υ. δεν είναι κάποιοι ελεύθεροι επαγγελματίες ή επιχειρηματίες, που θα δικαιούνταν να είναι φανατικοί υπέρμαχοι της ιδιωτικής πρωτοβουλίας, αλλά συνήθως πρόκειται για απλούς υπαλλήλους του ιδιωτικού τομέα.

Απίστευτο ε;

Η κατσίκα του γείτονα που λέγαμε…

 https://www.antinews.gr/action.read/politiki/kerdame-kai-me-kuriako-/2.149630

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .