Τετάρτη, Μαρτίου 24

Ολική ανατροπή: Σκληρό lockdown μέχρι τις 25 Απριλίου εξετάζει η κυβέρνηση σύμφωνα με πληροφορίες

Σκληρό lockdown μέχρι να πέσουν τα κρούσματα και οι διασωληνωμένοι φέρεται να εξετάζει η κυβέρνηση

Για σχέδιο σκληρού lockdown μέχρι τις 25 Απριλίου κάνει λόγο η ιστοσελίδα newsit.gr, σημειώνοντας ότι η εισήγηση βρίσκεται στο τραπέζι και εξετάζεται από την κυβέρνηση. Τις πληροφορίες μετέδωσε και το Mega.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδόθηκαν, μία εισήγηση η οποία βρίσκεται στο τραπέζι και μελετάται από την κυβέρνηση προβλέπει αυστηρό λουκέτο μέχρι και τις 25 Απριλίου, καθώς κρούσματα και διασωληνωμένοι θα συνεχίσουν να αυξάνονται. Δηλαδή να είναι όλα τα

καταστήματα κλειστά μέχρι και την ημερομηνία αυτή, δηλαδή την Μεγάλη Εβδομάδα.

Στόχος είναι, η καραντίνα αυτή, να μας κρατήσει περισσότερο «μέσα», ώστε να μας οδηγήσει σε πλήρες άνοιγμα του λιανεμπορίου, χωρίς περιορισμούς, από τις 26 Απριλίου και η Μεγάλη Εβδομάδα να είναι μια… κανονική εβδομάδα.

Τα σχολεία ίσως ανοίξουν μετά το Πάσχα, δηλαδή περίπου στις 10 Μαΐου.

Αν όλα πάνε καλά και το επιτρέψουν τα δεδομένα, είναι πιθανή ακόμα και η μετακίνηση από νομό σε νομό το Πάσχα, με την εστίαση ωστόσο να παραμένει κλειστή και το άνοιγμά της να μετατίθεται για τα μέσα Μαΐου.

 https://www.koutipandoras.gr/article/plirofories-gia-oliki-anatropi-kai-skliro-lockdown-mehri-tis-25-aprilioy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .