Πέμπτη, Μαρτίου 11

Υπόθεση Λιγνάδη: Κατέθεσε στην ανακρίτρια ο δεύτερος μηνυτής

Ο δεύτερος μηνυτής ήρθε από τη Σουηδία στην Ελλάδα και εξετάστηκε από την ανακρίτρια νυχτερινές ώρες για λόγους προστασίας.

Στη 19η τακτική ανακρίτρια κατέθεσε ο δεύτερος μηνυτής του σκηνοθέτη και ηθοποιού, Δημήτρη Λιγνάδη.

Ο δεύτερος μηνυτής ήρθε από τη Σουηδία στην Ελλάδα και εξετάστηκε από την ανακρίτρια νυχτερινές ώρες για λόγους προστασίας.

Ο μηνυτής επιβεβαίωσε το περιεχόμενο της μήνυσής του και επιπλέον πρότεινε να εξεταστούν δύο πρόσωπα από το τότε φιλικό του περιβάλλον τα οποία είναι σε θέση να καταθέσουν στοιχεία για τις άσεμνες προτάσεις από τον κατηγορούμενο και, επιπλέον, είναι πρόθυμα να προσέλθουν και ενόρκως να εξεταστούν από τη δικαιοσύνη.

Ο δεύτερος μηνυτής υποστηρίζει ότι βιάστηκε από τον Λιγνάδη σε ηλικία 14 ετών στο διαμέρισμα του κατηγορούμενου.

Ο 25χρονος είχε καταθέσει τη μήνυση διά του πληρεξουσίου δικηγόρου του Γιάννη Βλάχου στις 19 Φεβρουαρίου. Ο νεαρός άνδρας υποστηρίζει ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης τον είχε προσεγγίσει σε πλατεία στο κέντρο της Αθήνας υποσχόμενος ότι θα τον βοηθούσε να αναδειχθεί στον καλλιτεχνικό χώρο και μεταξύ τους είχε αναπτυχθεί φιλική σχέση.

Γι’ αυτό το λόγο είχε βρεθεί στο διαμέρισμα του σκηνοθέτη-ηθοποιού όπου, όπως υποστηρίζει, έπεσε θύμα βιασμού.

Στο πλαίσιο της διερεύνησης αυτής της μήνυσης από την εισαγγελία είχε παρουσιαστεί ένας ακόμα καταγγέλλων, επίσης αιγυπτιακής καταγωγής, ο οποίος κατέθεσε ότι βιάστηκε από το σκηνοθέτη στην Επίδαυρο.

Ο σκηνοθέτης-ηθοποιός αρνείται κατηγορηματικά τα όσα έχει υποστηρίξει ο μάρτυρας και έχει προχωρήσει και σε πειθαρχική αναφορά σε βάρος της ανακρίτριας καταγγέλλοντας ότι η δικαστική λειτουργός συνεργάζεται με «ψευδομάρτυρες».

 .lykavitos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .