Δευτέρα, Απριλίου 5

Απο 10 χιλιαδες ευρω ενίσχυση σε καθε λαθρομετανάστη για την αντικατάσταση του Ελληνα..Μεινε Λοκ νταουν εσυ!!!

Με ολα αυτά γίνεται κατανοητό οτι ΧΑΡΑΖΟΥΝ αυτη την Πολιτική εναντίων των Ελλήνων..Θα έρθουν μαζικά και αλλοι λαθρομετανάστες και σενα Έλληνα σε αφηνουν στη ΠΕΙΝΑ και την ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ

 

Σύμφωνα με το νέο μεταναστευτικό Νομο που κατέθεσε η Ευρωπαική Επιτροπή θα παίρνουν 10.000 ευρω κατα κεφαλή οι Λαθρομεταναστες και οι συγγενείς τους που μπήκαν απο ξηρά η θάλασσα στην Χώρα μας (Ελλάδα) και σε κάθε Χώρα της Ευρωπαϊκής Ενωσης….Οι περισσότεροι ξέρουμε οτι βρίσκονται στην Ελλάδα!!

Την ωρα που ο ΕΛΛΗΝΑΣ ειναι στην ΠΕΙΝΑ στα ΛΟΚ ΝΤΑΟΥΝ  με ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ με ΑΝΕΡΓΙΑ και ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ.. ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ τους ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ με 10 χιλιάδες ευρώ έκαστο για την αντικατάσταση μας ..

ΔΕΙΤΕ τα ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ..


ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΣΤΑ ΚΡΑΤΗ ΜΕΛΗ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΕΙΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΑΛΛΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ε.Ε. ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΚΡΑΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ .

ΑΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΙΤΕ ΔΙΑ ΞΗΡΑΣ ΕΙΤΕ ΔΙΑ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΤΕ ΜΕ 10.000 ΕΥΡΩ ΑΝΑ ΚΕΦΑΛΗ .ΕΦΟΣΟΝ  Ο ΑΙΤΟΥΝΤΑΣ ΑΣΥΛΟ ΕΓΚΡΙΘΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΘΕΙ ΟΤΙ ΣΥΓΓΕΝΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟ (ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ) ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΡΙΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΙΤΗΘΕΙ ΑΣΥΛΟ ΚΑΙ 10.000 ΕΥΡΩ .

Με ολα αυτά γίνεται κατανοητό οτι ΧΑΡΑΖΟΥΝ αυτη την Πολιτική εναντίων των Ελλήνων..Θα έρθουν μαζικά και αλλοι λαθρομετανάστες και σενα Έλληνα σε αφηνουν στη ΠΕΙΝΑ και την ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ με ΛΟΚ ΝΤΑΟΥΝ και θα σε ξεσπιτώσουν για τα δάνεια που σε ανάγκασαν να μην μπορείς να πληρώσεις..

ΠΟΙΟΣ Ο ΟΡΙΣΜΟΣ  ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ

ΠΟΙΟΙ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ

https://amazonios.net/apo-10-chiliades-eyro-enischysi-se-kathe-lathrometanasti-gia-tin-antikatastasi-toy-ellina-meine-lok-ntaoyn-esy/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .