31χρονη Ιταλίδα καθηγήτρια ΝΕΚΡΗ μετά το πειραματικό εμβόλιο AstraZeneca
31χρονη Ιταλίδα καθηγήτρια ΝΕΚΡΗ μετά το πειραματικό εμβόλιο AstraZeneca

ΙΣΧΙΑ, ΙΤΑΛΙΑ – Η AstraZeneca συνεχίζει τα εγκλήματά της εναντίον της ανθρωπότητας, καθώς ένα ακόμη νεαρό θύμα πεθαίνει από θρόμβους στο αίμα μετά τον εμβολιασμό.
Η κα Ilaria Pappa ήταν καθηγήτρια στο Istituto Statale D ’Istruzione Superiore Cristofaro Mennella (« Ινστιτούτο Menella »). Έλαβε την πρώτη δόση του Oxford-AstraZeneca που έγινε στις 28 Φεβρουαρίου, σύμφωνα με το IlGolfo24.it. Όλα φαίνονταν καλά μέχρι την στιγμή που αρρώστησε δύο εβδομάδες αργότερα. Η 31χρονη καθηγητρια πήγε στο νοσοκομείο Cardarelli στις 16 Μαρτίου.

Η κατάστασή της επιδεινώθηκε στις 18 Μαρτίου, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο θάλαμο νευροχειρουργικής στο νοσοκομείο Neapolitan. Έπεσε σε κώμα στις 20 Μαρτίου μετά από ισχαιμικό εγκεφαλικό επεισόδιο. Αλλά ήταν πολύ αργά. Πέθανε μετά τις 10 μ.μ. Τρίτη το βράδυ.

Οι γιατροί είπαν ότι ανέπτυξε θρομβοεμβολισμό. Σημειώστε το όποτε βλέπετε τη λέξη «εμβολή», που σημαίνει θρόμβους αίματος. Οι εμβολιασμοί με το Oxford-AstraZeneca έχει ανασταλεί σε πολλές χώρες. Δεν είναι σαφές γιατί εξακολουθεί να βρίσκεται στην αγορά. Αρκετοί άνθρωποι πέθαναν στην Ιταλία μετά από τους εμβολιασμούς του AstraZeneca.

healthimpactnews
KORAKAS NEWS

 https://katohika.gr/nea-taksi-pragmaton/31chroni-italida-kathigitria-nekri-meta-to-peiramatiko-emvolio-astrazeneca/