Σάββατο, Απριλίου 10

Δεν έχουν τέλος οι θάνατοι και οι παραλύσεις…63 χρονη παράλυτη στον Πύργο ενας νεκρός στο Ρέθυμνο μετα το εμβόλιο.


Γιατρός απο την Κέρκυρα Σπ.Σκιαδόπουλος συνεχίζει να είναι ημι-παράλυτος και χρειάζεται Πι και αναπηρικό Καροτσάκι όπως και βοήθεια απο συνοδό για να σηκωθεί στο Πι!!(Σκεύασμα pfizer) Μητσοτάκη & Κικίλια δείτε τον Γιατρό Σ.Σκιαδόπουλο τι του κάνατε …Με Πί και αναπηρικό καροτσάκι!!!

Η 60 χρονη απο την Περιοχή της Γλυφάδας Αττικής η οποία παρουσίασε διπλή θρόμβωση εγκεφαλικό την έκοψαν το πόδι και τελικά κατέληξε..Σκεύασμα εμβολίου AstraZeneca

Για την Γυναίκα αυτή μίλησε συγγενής της

Χθες αποκαλύφθηκε αλλο μια περίπτωση παράλυσης σε γυναίκα στον Πυργο Πελλοπονήσου… Πρόκειται για την 63χρονη Γαρυφαλιά Καπετάνη η οποία εμφανίστηκε στο Mega ..Η Γυναίκα υπέστη θρόμβωση στο κατω ακρο…Εμβολιάστηκε με την 1η δόση στις 31 Μαρτίου και την επομένη το πρωί δεν μπορούσε να σηκωθεί ενω δεν ειχε ποτέ κανένα πρόβλημα.


Στο Ρέθυμνο, έκανε αυτές τις μέρες ένας 65χρονος το εμβόλιο, από τα Αγγελιανά Μυλοποτάμου. Πήγε μετά στο χωριό και από κει στο χωράφι του και δεν είχαν περάσει ούτε καν πέντε ώρες και εξέπνευσε στο χωράφι με την σκαλιδα στο χέρι. Επίσης άλλα τρία άτομα έκαναν το εμβόλιο, στο Ρέθυμνο, και στις αμέσως επόμενες μέρες ή ώρες, έπαθαν σοβαρό εγκεφαλικό είναι σε κρίσιμη κατάσταση.

ΠΑΤΡΑ: Ένας άντρας 60 ετών νοσηλεύεται διασωληνωμένος στην Πάτρα σε ιδιωτική κλινική με πνευμονική εμβολή, ενώ πριν από 2 βδομάδες είχε κάνει το εμβόλιο της AstraZeneca. Ο  60χρονος που είχε κάνει το εμβόλιο της AstraZeneca κατά του κορονοϊού, την Παρασκευή, 2 Απριλίου εισήχθη σε ιδιωτική κλινική της Πάτρας με πνευμονική εμβολή.

Ο 60χρονος είχε αρχίσει να νιώθει πόνους στην πλάτη και στα πλευρά, εισήχθη στο ιδιωτικό θεραπευτήριο και εκεί διαγνώστηκε ότι έχει πνευμονική εμβολή.Κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του υπέστη και καρδιακές ανακοπές και γι’ αυτό διασωληνώθηκε.

Πολλά περιστατικά δεν βγαίνουν καν στον αέρα απο τα Πληρωμένα Μέσα Εξαπάτησης..

Πρ. Αντιπροέδρος της Pfizer: «Εντελώς πιθανόν το εμβόλιο να χρησιμοποιηθεί για μείωση μαζικής κλίμακας του πληθυσμού»

Εμβόλια με prions νανοσωματίδια και κοκτέιλ θανάτου…Ξεχάσαμε την ελευθερία και παραδίδουν πολλοί της ψυχή τους!!

 https://amazonios.net/den-echoyn-telos-oi-thanatoi-kai-oi-paralyseis-63-chroni-paralyti-ston-pyrgo-enas-nekros-sto-rethymno-meta-to-emvolio/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .