Τετάρτη, Απριλίου 14

Άννα Εγκόροβα: Η Ρωσίδα πρωταθλήτρια κολύμβησης ετοιμάζεται να «βάλει φωτιά» στο Τόκιο

Anna-Egorova-0

Η καλλονή κολυμβήτρια από το Καλίνινγκραντ, Άννα Εγκόροβα, τραβάει επάνω της όλα τα βλέμματα τόσο για τις αγωνιστικές της επιδόσεις όσο και για την εντυπωσιακή της εμφάνιση

Θεωρείται κι όχι αδίκως από τις πιο σέξι παρουσίες στον ρωσικό αθλητισμό!

Η 22χρονη Άννα Εγκόροβα, εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις της στο ελεύθερο στιλ στο πρωτάθλημα κολύμβησης που διεξήχθη στο Καζάν, αποδεικνύοντας πως είναι το φαβορί για την κατάκτηση κι ενός ολυμπιακού μεταλλίου στο Τόκιο.

Συγκεκριμένα, η καλλονή κολυμβήτρια από το Καλίνινγκραντ δεν κέρδισε μόνο το χρυσό μετάλλιο στα 400 μ., αλλά σημείωσε και νέο ρεκόρ Ρωσίας, κερδίζοντας μια θέση στην ολυμπιακή ομάδα. Μάλιστα, η επίδοση της 22χρονης πρωταθλήτριας ήταν 4:02 ρίχνοντας το ρεκόρ για τρία δευτερόλεπτα.

Την ίδια στιγμή η Εγκόροβα δεν αφήνει... παραπονεμένους και τους 100 χιλιάδες ακολούθούς της, ποστάροντας καυτές φωτογραφίες με αποκαλυπτικά μαγιό στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Δείτε την καυτή Άννα:
egoo

Egorova_2

Egorova_3


 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .