Σάββατο, Απριλίου 3

Πες αλεύρι….


…μετά την μάσκα, το τεστ και το εμβόλιο σε γυρεύει!!! 

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ !!! ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ !

Γράφει ο Κωνσταντίνος Βαθιώτης

Πρώην καθηγ. Νομικής Πανεπ. Θράκης

Όταν στην λήξη της «λαϊκής αιχμαλωσίας Νο 1» (σύμφωνα με την παραπλανητική ορολογία της Νέας Τάξης Πραγμάτων: lockdown I) ξεκλείδωσαν τις καγκελόπορτες των φυλακών μας, ο όχλος προσπαθούσε σιγά-σιγά να ξαναγυρίσει εκεί όπου είχε σταματήσει.

Τίποτε φυσικά δεν ήταν ίδιο, αλλά πάντως υπήρχαν ακόμη αρκετές ομοιότητες ανάμεσα στην Νέα και την Παλαιά Εποχή.

Κάποιοι άλλοι έφυγαν από τις φυλακές και πήγαν στα φυλάκιά τους, απ' όπου ως «φύλακες της λογικής» παρατηρούσαν τις κινήσεις του ορατού (μέσα από τα κιάλια τους) εχθρού.

Αυτοί, λοιπόν, έβλεπαν τους θεατρίνους πολιτικούς να συναγελάζονται με μάσκες στα διάφορα φόρα κινούμενοι σαν θίασος ενός σύγχρονου muppet show.

Το θέαμα φαινόταν τόσο προκλητικά γελοίο που οι “φύλακες της λογικής” άρχισαν να ανακαλούν στην μνήμη τους τα λόγια κάποιων προφητειών περί ελεύσεως καρνάβαλων εκτός της αποκριάτικης περιόδου.

Δεν πέρασε πολύς καιρός και το new look του παγκόσμιου θιάσου προτάθηκε σε όλους τους πολίτες.

Στην γλώσσα της Νέας Τάξης Πραγμάτων επρόκειτο για την περίφημη σύσταση χρήσης μάσκας, παρότι αρχικώς είχε κριθεί περιττή ή ακόμη και επικίνδυνη.

Δεν πέρασε πολύ καιρός και η χρήση της μάσκας έγινε υποχρεωτική για τους υπαλλήλους των καταστημάτων.

Οι “φύλακες της λογικής” κατέγραφαν το εξής αλλόκοτο φαινόμενο :

Ποιο το όφελος να σερβίρουν τα γκαρσόνια σαν ζόμπι ή διαστημάνθρωποι –φορώντας μάσκες ή προσωπίδες– τους πελάτες, αλλά οι πελάτες να έχουν ελεύθερο το πρόσωπό τους;!

Δεν πέρασε πολύ καιρός και η χρήση της μάσκας έγινε υποχρεωτική για όλους ανεξαιρέτως τους πολίτες σε κλειστούς χώρους.

Οι “φύλακες της λογικής” κατέγραψαν ξανά το νέο αλλόκοτο φαινόμενο :

Ποιο το όφελος να ψωνίζουν οι πολίτες μασκοφορεμένοι μέσα στα καταστήματα αλλά να κάθονται στα εστιατόρια και τα μπαρ χωρίς μάσκα;

Δεν πέρασε πολύ καιρός και η χρήση της μάσκας έγινε υποχρεωτική για όλους ανεξαιρέτως τους πολίτες σε κλειστούς και ανοιχτούς χώρους.

Μάσκα παντού, ήταν το γελοίο σύνθημα που καθιέρωσε ο Έλληνας Ναβουχοδονόσορ.

Οι “φύλακες της λογικής” αναρωτήθηκαν πάλι :

Μα καλά, αφού υποτίθεται ότι η μάσκα σώζει ζωές και οι Έλληνες επέδειξαν θαυμαστή πειθαρχία στην μασκοφορία, τότε ποιο το νόημα της απάνθρωπης επέκτασης του new look που είχαν λανσάρει ήδη από τον Μάιο τα μέλη του παγκόσμιου θιάσου, εφόσον τα κρούσματα αυξάνονταν και η επιδημιολογική εικόνα της χώρας επιδεινωνόταν σταθερά, με το τρίτο κύμα να διαδέχεται το δεύτερο;

Δεν πέρασε πολύς καιρός και ω του θαύματος βρέθηκε το θαυματουργό εμβόλιο.

Έτσι οι φωστήρες υγειονομικοί και κυβερνητικοί διαχειριστές εφήρμοσαν το ίδιο κόλπο με την μάσκα :

Σύσταση για μαζικό εμβολιασμό, η οποία υποστηρίχθηκε με κάθε τρόπο: με προπαγάνδα, με πλύση εγκεφάλου, με συστράτευση φωτογραφιζόμενων ιερέων και πολιτικών κατά την στιγμή του τρυπήματος αλλά και με υπονοούμενες απειλές:

Αν δεν εμβολιαστείτε, δεν θα ελευθερωθείτε!

Αν δεν εμβολιαστείτε, δεν θα μπορείτε να επιστρέψετε στην παλιά κανονικότητα – ξεχάστε θέατρα, συναυλίες, ταξίδια κ.λπ. και κοιτάξτε να αποσυρθείτε στο αγαπημένο σας νησί μιμούμενοι τον Άγριο Τζων του Άλντους Χάξλεϋ.

Δεν πέρασε πολύς καιρός και ο υγειονομικο-κυβερνητικός θίασος σκαρφίστηκε να εισαγάγει τα αυτοδιενεργούμενα τεστ ανίχνευσης του κορωνοϊού ως προϋπόθεση εργασίας (αξιοποιώντας την αγαπημένη ορολογία από τις περίφημες selfie, οι διαχειριστές καθιέρωσαν τον όρο self-test).

Και ξαφνικά όσοι θίγονται από το νέο μεγάλο κόλπο που θα γεμίσει πάλι τις τσέπες κάποιων ολίγων τυχερών, άρχισαν να θορυβούνται, στέλνοντας βροχή μηνυμάτων που εκπέμπoυν SOS.

Οι “φύλακες της λογικής” που εργάζονταν μέχρι σήμερα νυχθημερόν για να τους προειδοποιούν, χτυπώντας τους τα καμπανάκια, απορούν και εξίστανται :

Τι συνέβη ξαφνικά και βγήκαν από το καβούκι τους μέχρι και ανώτατοι δικαστές, οι οποίοι αίφνης παρακαλούν τους φύλακες να τους συνδράμουν με στέρεη νομική επιχειρηματολογία κατά της υποχρεωτικής καθιέρωσης των τεστ;

Πώς είναι δυνατόν στα μείζονα να έμειναν άλαλοι αλλά στα ελάσσονα να ξαναβρήκαν την χαμένη τους λαλιά;

Ή μήπως το τ ρ ύ π η μ α μιας εμβολιαστικής βελόνας φαντάζει στα μάτια τους έλασσον σε σχέση με την δ ι ε ί σ δ υ σ η ενός βαμβακοφόρου στυλεού;

Δεν είναι περίεργο που μόνο η διείσδυση τους τρύπησε τον εγκέφαλο;

Μάσκες – Τεστ – Εμβόλια: Διαβολικό trifolium ιατρικών πράξεων;

Να ετοιμάσουμε το φέρετρο του Θαυμαστού Καινούργιου Κόσμου μας (και) για την θεμελιώδη αρχή της ελεύθερης συναίνεσης που διδασκόταν μέχρι σήμερα ως ραχοκοκκαλιά του Ιατρικού Δικαίου;

Αν ο συνταγματικής περιωπής σεβασμός της αξίας του ανθρώπου έχει προ πολλού απορριφθεί στον κάδο της Παλιάς Εποχής, τότε τι δουλειά έχει στο νομικό οπλοστάσιο της Νέας Εποχής μια αρχή που αποτελεί έκφανση της ανθρώπινης αξιοπρέπειας;

Πρόβλεψη: Αν αποτύχει ο  ε κ β ι α σ μ ό ς των πολιτών που δεν επιθυμούν να εμβολιαστούν, τότε από τον εκβιασμό θα περάσουμε στον ε τ σ ι θ ε λ ι σ μ ό και για τον (υποχρεωτικό) εμβολιασμό.

Δεν βγάλατε καμία κραυγή όταν ο Έλλην Ναβουχοδονόσορ σάς προετοίμαζε, λέγοντας ότι η μάσκα είναι το εμβόλιο πριν από το εμβόλιο.

Έτσι τώρα ανακαλύψατε ξαφνικά ότι δεν σας είχε πει την πλήρη αλήθεια, δηλ. ότι η μάσκα ήταν το εμβόλιο πριν από το τ ε σ τ και το εμβόλιο.

Φορέσατε όχι μόνο οι ίδιοι αλλά και στα μικρά σας παιδιά μάσκες.

Γίνατε και φτιάξατε πρωταθλητές αναπνοής μετ' εμποδίων, αλλά και αντοχής στο νέο είδος βασανιστηρίων.

Τώρα λοιπόν καλείστε να αγωνιστείτε στην ανώτερη πίστα του βαμβακοφόρου στυλεού.

Στην αρχή δυο φορές την εβδομάδα, σαν να πηγαίνετε γυμναστήριο.

Οι “φύλακες της λογικής” διερωτώνται :

Ποιος και πότε κατασκεύασε αυτά τα τεστ;

Ποιος, από ποιον, γιατί από αυτόν και σε τι τιμή τα αγόρασε;

Πόσο αξιόπιστα μπορεί να είναι;

Πώς εξηγείται ότι αν το αποτέλεσμα βγει θετικό, θα πρέπει να επαληθευτεί, ενώ αν βγει αρνητικό, τεκμαίρεται αλάνθαστο;

Από πού κι ωσπού ένας δειγματοληπτικός έλεγχος δύο φορές την εβδομάδα μπορεί να συμβάλει στην αναχαίτιση της πανδημίας;

Τι πέτυχαν οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι του καλοκαιριού στα αεροδρόμια;

Γι' αυτό να είστε έτοιμοι για τις επόμενες πίστες :

Όπως μπήκε στο παιχνίδι και η δεύτερη μάσκα, έτσι οι δύο έλεγχοι την εβδομάδα θα γίνουν τρεις και μετά τέσσερεις και μετά θα σας πουν ότι πρέπει να αυτοελέγχεστε κάθε μέρα ή και κάθε ώρα ή και κάθε λεπτό, γιατί τα δύο δευτερόλεπτα την εβδομάδα είναι σταγόνες στον ωκεανό.

Ξυπνήστε επιτέλους!

Βαρέθηκα να ακούω το μονότονο ροχαλητό σας!

Νομικά επιχειρήματα υπάρχουν.

Τα αξίζετε;

ΠΗΓΗ 

 

 https://shmantikanea.blogspot.com/2021/03/blog-post_258.html#more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .