Σάββατο, Απριλίου 3

Καταγράψτε τις Παρενέργειες των Εμβολίων



Ένας παλιός μου καθηγητής έλεγε ότι δεν γίνεται στατιστική σ' ένα άτομο, εννοούσε δηλαδή ότι για να βγει ένα στατιστικό συμπέρασμα χρειάζεται πλήθος περιστατικών, ώστε να έχει νόημα η ανάλυση.

Είναι, λοιπόν, αυτονόητο για όσους γνωρίζουν τα στοιχειώδη, ότι ένα ή δύο ή περισσότερα μεμονωμένα περιστατικά παρενεργειών, θανάτων, παραλύσεων, κωφώσεων κ.λπ., που παρατηρούνται με χρονική συνάφεια από τον εμβολιασμό, δεν μπορεί ΚΑΝΕΙΣ ν' αποδείξει ούτε ότι οφείλονται ούτε ότι δεν οφείλονται στο εμβόλιο. Για ν' αξιολογηθούν οι παρενέργειες ενός φαρμάκου, πέραν όσων εμφανίζονται στις κλινικές δοκιμές (που στην περίπτωση αυτή τους αλλάξαμε τα φώτα και τον αδόξαστο), χρειάζεται μεγάλο στατιστικό δείγμα.
 
Ενώ, ωστόσο, είναι κατανοητό ο απλός κόσμος να μην κατέχει από στατιστική ανάλυση και κάθε περιστατικό να το εκλαμβάνει ως την Καταστροφή του Δράμαλη, από την άλλη πλευρά είναι ακατανόητο ως εγκληματικό επιστήμονες, που υποτίθεται κατά τεκμήριο ότι είναι σοβαροί, να απορρίπτουν αβασάνιστα και χωρίς ενδοιασμούς την περίπτωση μία βλάβη με χρονική συνάφεια με τον εμβολιασμό να οφείλεται σε παρενέργεια του εμβολίου. Τέτοιων αντιεπιστημονικών συμπεριφορών υπόκειται κάποιου είδους θρησκευτικός φανατισμός και μαγική σκέψη, "Το εμβόλιο σώζει, άρα δεν μπορεί να έχει παρενέργειες", ακριβώς με την ίδια "λογική" που η ορθόδοξη εκκλησία επιχειρηματολογεί πως αφού η θεία κοινωνία είναι σώμα και αίμα Κυρίου, επομένως δεν μπορεί να μεταδίδει τον ιό.
 
Δυστυχώς, τα πολλά περιστατικά που ακούω γύρω μου, όπου γιατροί έχουν απορρίψει αυθαίρετα και απαξιωτικά την πιθανότητα κάποια δυσμενής έκβαση της υγείας να οφείλεται στο εμβόλιο, αφήνουν να εννοηθεί ότι δεν γίνεται καταγραφή των περιστατικών στην αρμόδια βάση δεδομένων, πράγμα που υποσκάπτει τη στατιστική απόδειξη της ασφάλειας ή μη των εμβολίων. Είναι μάλιστα τόσος ο φανατισμός της απόρριψης και της μη καταγραφής, που φτάνουμε σε σημεία παράλογα, όπου τελικά το εμβόλιο θα φανεί στατιστικά ότι προστατεύει απ' όλες τις νόσους, θρομβώσεις, παραλύσεις, θανάτους κ.λπ., αφού τελικά τα καταγεγραμμένα περιστατικά καταλήγουν να είναι λιγότερα από τη μέση συχνότητα που εμφάνιζαν πριν από την έναρξη του εμβολιασμού. Πρόκειται για αντιστροφή της πραγματικότητας και θάνατο της επιστήμης, ειδαλλιώς έχουμε ανακαλύψει την Πανάκεια, το Παμφάρμακο...

Εντούτοις, οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν ότι ο κάθε παθών ή οι συγγενείς του έχουν τη δυνατότητα (και την υποχρέωση, κατά τη γνώμη μου) να αναφέρουν τις δυσμενείς εκβάσεις που σχετίζονται χρονικά με τον εμβολιασμό, στο λινκ που παραθέτω παρακάτω. Δεν χρειάζονται μεσάζοντες γι' αυτό, ας μην αφήνουμε τους φανατικούς θρησκόληπτους του Επιστημονισμού να καταστρέψουν την Επιστήμη. Μόνο μετά από ενδελεχή καταγραφή και μελέτη μπορεί ν' αποδειχτεί η πραγματική ασφάλεια ή επισφάλεια των εμβολίων.
 
Παρακαλώ, διαδώστε το σε όλους τους παθόντες... 

sioualtec.



  ΚΩΣΤΉΣ ΑΝΕΤΑΚΗΣ: Αναρτήσεις στην Σφήκα 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .