Σάββατο, Απριλίου 3

Νέα κρίση πρό των πυλών λόγω των παρενεργειών των εμβολίων σε παγκόσμιο επίπεδο

ASTRAZENECA. ΘΡΟΜΒΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΟΝΙΚΟ ΟΙΔΗΜΑ

Θρομβώσεις δημιουργούνται και απο τον κορωναϊό. Λογικό να παράγονται και απο τα mRNA εμβόλια, απο τα οποία τα κύτταρα που μεταλλάσσονται εμφανίζουν ομοιότητες.

  1. Είναι λογικό οι θρομβώσεις να παρουσιάζονται όχι μόνο σε ένα σημείο των αγγείων, στα οποία δημιουργείται το έντονο πρόβλημα αλλά σε όλο το αγγειακό σύστημα (σε μικρότερο βαθμό).
  2. Η παρουσίαση ενός θανάτου απο πνευμονικό οίδημα, μπορεί να οφείλεται σε μη καρδιακούς λόγους, όπως το ARDS (Σύνδρομο Οξείας Αναπνευστικής Δυσχέρειας). Τότε, μειώνεται η ακεραιότητα των κυψελίδων, με αποτέλεσμα την έξοδο υγρών εντός αυτών. Το ARDS είναι ένας απο τους λόγους θανάτου απο κορωναϊό.Το σχόλιο αυτό έχει να κάνει με τον θάνατο της ηλικιωμένης απο πνευμονικό οίδημα στο Ιλιον.
  3. Φαινόμενα σαν της Astrazeneca πρέπει να εμφανίζουν και τα άλλα mRNA εμβόλιο. Δεν είναι ορατά ακόμη και θα επιβαρύνουν τον εμβολιαζόμενο το υπόλοιπο της ζωής του.

Υπενθυμίζω πως για παρενέργειες εγω μίλησα πρώτος στην Ελλάδα. Οι άλλοι που βγαίνουν στα ΜΜΕ του Μωυσή σφύριζαν.

ΜΑΣΚΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ

Είμαστε πολύ κοντά στο ερώτημα αυτό, αφού οι μάσκες είναι πιο αποτελεσματικές απο τα εμβόλια στο περιορισμό της διάδοσης του ιικού φορτίου αλλά και λειτουργούν σαν φραγμός στη μετάδοσή του ενώ δεν έχουν παρενέργειες.

 https://zcode-gr.blogspot.com/2021/03/blog-post_55.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .