Δευτέρα, Απριλίου 12

Ρωσία: Σοβαρή η κατάσταση των πυροσβεστών που τραυματίστηκαν κατά την κατάσβεση πυρκαγιάς σε εργοστάσιο

Ρωσία: Σοβαρή η κατάσταση των πυροσβεστών που τραυματίστηκαν κατά την κατάσβεση πυρκαγιάς σε εργοστάσιο

Σοβαρή κρίνεται η κατάσταση των δύο πυροσβεστών που τραυματίστηκαν κατά την κατάσβεση πυρκαγιάς που κατέστρεψε το ιστορικό εργοστάσιο της Αγίας Πετρούπολης Nefskaya manufactura, κατά την οποία έχασε τη ζωή του ένας πυροσβέστης.

Οι δύο πυροσβέστες, ηλικίας 30 και 31 ετών, φέρουν σοβαρά εγκαύματα στο 50% του σώματός τους. Ο τρίτος πυροσβέστης πέθανε από σοβαρά εγκαύματα κατά τη διάρκεια

ανάφλεξης που σημειώθηκε την ώρα που οι άνδρες της μονάδας, της οποίας ήταν διοικητής, προσπαθούσαν να απομακρύνουν τον κόσμο που βρισκόταν στο κτήριο. Ο ίδιος εγκλωβίστηκε ενώ οι δύο συνάδελφοί του κατάφεραν να βγουν βαριά τραυματισμένοι.

Το υπουργείο Εκτάκτων Αναγκών της Αγίας Πετρούπολης διέψευσε τις πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες πέθανε και δεύτερος πυροσβέστης κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης, λέγοντας ότι δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και πως οι δύο νοσηλεύονται. Παράλληλα ανακοίνωσε ότι από την πυρκαγιά κατέρρευσε η οροφή του κτηρίου σε μια επιφάνεια 10.000 τ.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .